Back to Question Center
0

Semalt: 5 tapaa ylittää teidän SEO analyysi Web Scraping

1 answers:

Internet on täynnä neuvoja SEO. Web-romu : n avulla on mahdollista kääntää kilpailijoiden verkkosivustot strategioiden laatimiseksi yliluonnollisiksi. Haluatko kaapata otsikkotunnisteita, meta-kuvauksia tai avainsanoja, käytä oikeaa sisältöä kaavinta työsi tekemiseksi.

Tässä on 5 eri tapaa supercharge your SEO analyysi web kaavinta - curso de fotografia online gratuito com certificado.

1. Kilpailija-avainsananalyysi:

Voit helposti kaapata kilpailijan verkkosivustosi ja hankkia sen sisällön avainsananalyysille. Tätä varten voit käyttää SEMRushia ja etsiä sopivia avainsanoja. SEMRush on kattava data-kaavinta -työkalu. Sen avulla voit määrittää, mitkä avainsanat kilpailijasi käyttävät. Lisäksi voit selvittää hänen pitkät hännän ja lyhyen hännän avainsanat ja saada sivustosi paremmuusjärjestykseen paremmin.

2. Sivujen suorituskyky:

Useat SEO-työkalut ja -palvelut keskittyvät verkkotunnuksiin ja avainsanoihin paremmille rangille. On tärkeää, että kaavataan tietoja verkkosivujemme yleisen suorituskyvyn parantamiseksi. Haluatko lisätä enemmän liikennettä verkkosivustoosi tai blogiin? Google Adwords -sovellusliittymä on erinomainen työkalu, joka raaputtaa tietoja ja indeksoi verkkosivuja helposti. Lisäksi se auttaa parantamaan verkkosivustosi tehokkuutta ja lisää sen sijoitusta.

3. Metatietojen uuttaminen:

Kimono Labs and Import. io ovat kaksi erinomaista kaavinta-työkalua . Ne auttavat poimimaan metatietoja ja indeksoimaan verkkosivujemme helposti. Jos haluat selvittää, miksi kilpailijan sivusto on sijoitettu paremmin kuin sinun, voit kokeilla mitä tahansa näistä työkaluista ja löytää sopivat avainsanat sivustollesi.Tuonnin yhteydessä. io ja Kimono, voit helposti ottaa meta-kuvaukset, meta-otsikot ja sisällönkuvauskentät ja parantaa verkkosivustosi tehokkuutta.

4. Kaavi sivustot PageRank:

SEO tavoitteena on lisätä sivun sijoitus tiettyjä avainsanoja. Kaikki ylläpitäjät tarvitsevat SEO web kaavin , jotka auttavat heitä parantamaan sivustojensa yleistä suorituskykyä. Kun tiedot on kokonaan kaavittu, voit julkaista sen omassa blogissasi ja ajaa laadullista liikennettä siihen. Voit kokeilla Scrapyä, tiedonhaun työkalua, joka raaputtaa tietoja eri verkkosivustoilta muuttamatta tärkeimpiä avainsanojaan. Yksi tapa lisätä ranking on löytää, mitä kilpailijat tekevät ja jäljitellä niiden verkkosivuilla.

5. Sisäiset ja ulkoiset linkit:

On turvallista sanoa, että verkkorakenteilla ja SEO: llä on vahva suhde. Sinun tarvitsee aina sisäisiä ja ulkoisia linkkejä paremman hakumoottorien sijoittamiseen. Getleftin, ParseHubin ja OutWit Hubin avulla et voi vain indeksoida ja purkaa verkkosivuja, vaan myös luoda vahvoja sisäisiä linkkejä.

Web-kaavintatyökaluilla voit helposti määrittää, kuinka monta avainsanaa kilpailijan sivustosta on käytetty. Sisältösi avainsanojen optimaalinen määrä voi auttaa välttämään avainsanojen täyttämistä. Lisäksi voit kaapata hyödyllisiä tietoja videoista ja kuvista. Oikeilla kaavintyökaluilla voit helposti poistaa kuvia ja videoleikkeitä, ja ne voivat kasvattaa sijoitustasi. Lyhyesti sanottuna web kaavinta ja SEO voivat auttaa ymmärtämään, miten kilpailija pääsee hakukoneiden tulosten kärkeen.

December 22, 2017