Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - Tehokas Chrome-laajennusalusta

1 answers:
Grepsr on hämmästyttävä ja yksinkertainen web-uuttamisympäristö, jossa käyttäjät voivat kerätä ja järjestää erilaisia tietoja verkosta. Siinä keskitytään ei-teknisiin käyttäjiin, jotka ovat valmiita maksamaan palkkion, jotta tiedot kerätään ja järjestetään hyvin jäsennellyllä tavalla. Tämä web-uuttamistyökalu tarjoaa käyttäjilleen seuraavat edut:

Säästä aikaa ja energiaa

Käyttäjät voivat poimia useita eri verkkosivuilta tarvitsematta käyttää monimutkaisia ohjelmistotyökaluja. Heidän on vain aikatauluttaa kalenteri säännöllisesti kaavinta tehtäviä. Se on yksinkertainen raaputusohjelmisto, jonka käyttäjäystävällinen käyttöliittymä on ymmärrettävä teknisille käyttäjille. Nykyään monet asiakkaat käyttävät tätä alustaa tuottaakseen hyviä tuloksia yrityksilleen - wie kann ich eine wohnung finden. Grepsr on taattu toimittamaan heille oikeat tiedot aina kun he tarvitsevat.

Käyttää tehokkaita työkaluja ja automatisoituja tehtäviä

Grepsr käyttää todella upeita työkaluja sekä suurta tukea ja integraatiota. Sen ansiosta se tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen alustan, joka haluaa käyttää erityisiä työkaluja lähes kaiken irti verkosta. Esimerkiksi tämä ohjelmisto käsittelee B2B-tietoja, kuten tuotteiden hintoja, varastotilastoja, nimiä sekä yrityskontakteja.

Tarjoa käyttäjille upea tukitiimi

Web-hakujen ei aina ole helppoa poimia kaikkia tarvitsemiaan tietoja. Jos esimerkiksi yrittävät kerätä tiettyjen kantojen hintoja verkkosivuilta ja verkkosivuilla muutetaan sen rakennetta, niiden käynnistäminen edellyttää. Tämä on työ, jonka Grespr-asiantuntijat voivat tehdä ilman ylimääräisiä rahaa.

Kuka käyttää tätä kaavintaohjelmistoa

Markkinoilla on useita yrityksiä, jotka tarvitsevat ja järjestävät verkkotietojasi, kuten suuret toimistot ja vähittäismyyjät. Molemmat vaativat usein kilpailua koskevia tietoja ja Grepsrin asiantuntijat voivat auttaa heitä. Pienet yritykset voivat myös tarvita tätä apua kopioimaan ja liittämään tietoja verkosta automaattisesti.

Luo hankkeita Grepsrilla

Kun käyttäjä luo tietyn hankkeen, tämä ohjelmistoalusta analysoi ne ja lähettää käyttäjille erityisen tarjouksen (hinta). Kun hinta on määritetty, luodaan tietojenpoistaja ja tiedonkeruu alkaa. Grepsr-ammattilaiset ilmoittavat verkkoselailijoille sovellusilmoitusten tai sähköpostiviestien välityksellä.

Tämä ohjelmiston poimintaympäristö käyttää laatuluokitusta, joten käyttäjät voivat olla varmoja siitä, että kaikki heidän tietonsa ovat turvallisia. Heidän on lisäksi tiedettävä, että heillä on aina mahdollisuus hallita tietojaan milloin he haluavat.

December 22, 2017