Back to Question Center
0

Tutustu tunnetuimpaan sisällön kaivostoimintaan ja Web Data kaavinta työkalut, jotka säästävät aikaa - Semalt Review

1 answers:

Verkkorakaisuvälineet on suunniteltu keräämään mielekkäitä tietoja verkkosivustoilta. He tekevät tehtävänsä Java, C ++, Python, Ruby sekä muut ohjelmointikielet. Jotkut web-kaavinta ja sisällöntuotantopalvelut ovat riittävän viileitä, jotta saat tarkat ja virheettömät tiedot sekunneissa. Seuraavassa on käsitelty joitain uskomattomia sovelluksia:

1. Screen Scraper

Se on yksi parhaista ja kuuluisimmista sisällön kaivostoiminnasta verkossa. Screen Scraper käsittelee paljon tehtäviä, jotka liittyvät täsmälliseen tiedonhankintaan ja navigointiin - uued rehvid tardis blue. Tätä työkalua voi käyttää vain silloin, kun sinulla on riittävästi tunnistusta tai ohjelmointitaitoja. Ohjelmiston käynnistäminen on yksinkertaisuutta. Sinun tarvitsee vain ladata ja aktivoida se, lisätä välityspalvelimen ja aloittaa tallentaminen toimintojen luettelosta. Tämä työkalu luo erilaisia ​​kopiointikuvioita koodien avulla ja toimii sekä JavaScriptin että HTML: n kanssa. Screen Scraperin paras ominaisuus on se, että sitä on helppo käyttää ja sitä voidaan testata Citrix-alustalla kätevästi. Pohjimmiltaan tämä palvelu auttaa meitä kirjoittamaan yksinkertaisia ​​komentosarjoja ja antamaan meille mahdollisuuden ladata uutetut tiedot tekstissä, Excelissä ja CSV-muodossa.

2. Tuonti. io

Se on yksi hyödyllisimmistä ja uskomattomista tiedonhankintapalveluista, jotka säästävät aikaa. Tuonti. io on kattava, ilmainen työpöytäsovellus, joka auttaa raaputtamaan hyödyllisiä tietoja rajattomasta määrästä sivustoja ja blogeja. Tämä palvelu käsittelee verkkosivujemme mahdollisena tietolähteenä API-sovellusten luomiseen. Näin se säästää aikaa ja sopii yrityksille ja suuryrityksille. Tuonti. io ei käsittele aiemmin käsiteltyjä sivuja. Ainoa tuontihinta. io on se, että se ei pysty siirtymään yhdestä sivustosta toiseen. Se tarkoittaa, että sinun on syötettävä URL-osoitteet, joista haluat poistaa tiedot manuaalisesti.

3. Uipath

Se on uudistettu datakaappauspalvelu. Uipath on erikoistunut tietojen kaivamiseen ja kaivosmateriaalin käyttäjille. Se voi suorittaa useita tehtäviä kerrallaan ja soveltuu sekä koodereille että ei-koodereille. Lisäksi tämä ohjelma on loistava sivun navigointiominaisuudet ja voi raaputtaa PDF-tiedostoja, saada sinut haluttuihin tuloksiin ja säästää aikaa tietojen poimintaan. Sinun tarvitsee vain avata ohjattu toiminto, mainita URL-osoite, jolle haluat kopioida tietoja ja Uipath alkaa suorittaa tehtävänsä. Tämä sovellus helposti kaivaa salaman kautta ja saa sinut lukemaan ja skaalautuvaan dataan muutamassa minuutissa. Voit saada siistit CSV- ja Excel-asiakirjat. Koska palkkio-ohjelma, Uipath ei ole sopiva aloittelijoille, koska se on vähän tyyris.

4. Kimono Labs

Kimono Labs on ensimmäinen ohjelmoijien, toimittajien, freelancerien, verkkovastaavien, yritysten ja ei-teknisten henkilöiden valinta. Se suorittaa samanaikaisesti useita datakaappaus- ja sisällöntuotantotehtäviä. Tämä työkalu on powered by live data extracting ominaisuus, jonka avulla voit tarkastella tai seurata tietojen laatua, kun sitä on kaavittu. Myös Kimono Labs on yhteensopiva lähes kaikkien verkkoselainten ja käyttöjärjestelmien kanssa. Se ei tarjoa mitään sivunavigointipalvelua, ja sinun täytyy viettää jonkin aikaa kouluttaa Kimono Labs ennen kuin tiedot vedetään haluttuun muotoon.

December 22, 2017