Back to Question Center
0

Semalt Review: Awesome Screen Scraping -palvelu

1 answers:

Web2DB on tehokas ja hyödyllinen näytön kaavinta ja tietojen poisto työkalu. Se toimii tietokannan rakentajana ja antaa mahdollisuuden kaivata helposti eri verkkosivustojen tietoja. Tämä web kaavin kerää jäsentämättömiä tietoja verkkosivustoista ja HTML-sivuista ja järjestää ja rakentaa sen oikein. Sinun on vain kerrottava, mitä haluat etsiä ja miten haluat muotoilla tietoja, ja Web2DB suorittaa tehtävänsä ohjeiden mukaisesti. Tiedot voidaan tallentaa MySQL-, CSV-, Access- ja Excel-muotoihin - restaurant supplies tables and chairs. Web2DB: ssä on runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät siitä parhaan mahdollisuuden verkkovastaaville, yrityksille, liikemiehille, ohjelmoijille ja koodereille. Joitakin sen ominaispiirteitä käsitellään alla.

1. Projektin editori:

Web2DB toimii tehokkaana ja hämmästyttävän projektin editori. Kaavin hankkeiden suunnittelu ei ole helppoa ennen kuin sinulla on riittävät ohjelmointitaidot. Web2DB: n avulla sinun ei tarvitse olla ammattimainen ohjelmoija tai kooderi, koska voit suorittaa tehtävät ilman sitä. Tämä työkalu kerää, muokkaa, kaivaa tai poista tietoja. Lisäksi se auttaa kehittämään erilaisia ​​datamalleja, jotka toimivat täydellisesti jopa sivun asettelun muuttuessa. Kaikki muokkaus- ja uuttohankkeet toteutetaan vain muutamalla klikkauksella.

2. Helppo kaapata koko sisällön rakenne:

Voit määrittää Web2DB: n lataamaan koko sivuston tai osan sen sivuista. Se ottaa helposti koko sisällön rakenteen, antaen sille erinomaisen muodon. Voit määrittää muutaman verkkosivun tai koko sivuston vaatimuksiasi mukaan, mutta sisällön laatua ei häiriinny lainkaan. Tämä työkalu sopii jättiläismäisiin sivustoihin, kuten Amazon, eBay, PayPal ja muut. Web2DB: ssä on useita kehittyneitä ominaisuuksia ja auttaa optimoimaan verkkokaappauksen suorituskyvyn. Se on luotettava ja kattava työkalu.

3. Lähetä Web-lomakkeet:

Web2DB: n avulla voit lähettää web-lomakkeita erityisesti hakulomakkeille ja online-varauslomakkeille ilman mitään ongelmia. Lomakkeet voidaan toimittaa kaikille panosarvoille ja uutetut tiedot saadaan CSV-muodossa. Voit myös luoda avainsanoihin perustuvia tietoja käyttämällä tätä ohjelmaa ja lähettää sivustosi hakukoneille indeksoinnin ja indeksoinnin parantamiseksi.

4. Deal with Dynamic Websites:

Web2DB: n eräs erityispiirre on se, että se voi käsitellä sekä perus- että dynaamisia verkkosivustoja. Useimmat primitiiviset kaavinohjelmat eivät pysty poistamaan helposti luettavia sisältöjä erittäin dynaamisista verkkosivustoista. Jopa ammatillisilla verkkokaappaajilla on ongelmia tietojen keräämisessä AJAX-verkkosivustoista, mutta Web2DB-sovelluksen avulla voit helposti erottaa tietoja dynaamisista sivustoista. Sinun on pidettävä mielessä, että AJAX-sivustojen tiedot kestää jonkin aikaa saadakseen.

5. Tukee eri formaatteja:

Web2DB voi viedä uutetut tiedot Excel-, Oracle-, OleDB-, MySQL-, CSV-, XML- ja Excel-tiedostoihin. Voit myös käyttää vientisarjoituksia muokkaamalla tietojen vientiä, jos sinulla on perusohjelmointitaito. Web2DB voi viedä tietoja myös Excel 2003: een ja Excel 2007: een ja auttaa sinua upottamaan kuvat tietoihin kattavasti. Tämä työkalu tarjoaa myös roskapostin suojauksen, joka takaa turvallisuutesi ja yksityisyyden Internetissä.

December 22, 2017