Back to Question Center
0

Verkkokaappaustyökalut - epäolennaisuutta koskeva neuvonta

1 answers:

Tietojen kaavinta on yksi monimutkaisimmista tehtävistä muille kuin teknisille henkilöille. Tämä johtuu siitä, että heillä ei ole tietoa eikä tiedä mitään siitä, miten saada hyötyä Python-, Java-, Go-, JavaScript-, NodeJS-, Obj-C-, Ruby- ja PHP-ohjelmista, kuten kielistä. Ohjelmointi on olennainen osa tietotietoa, mutta jotkut aloittajat ja uudet tulokkaat eivät ole riittävän ohjelmointitaitoja ja haluavat edelleen purkaa verkkotietoja vaarantamatta laatua. Tällaisille henkilöille seuraavat kaavinta sovellukset ovat parhaita ja sopivia.

Kaavin (Google Chrome -laajennus)

Erilaiset ohjelmattomat ja freelancerit suosivat kaavinta,. Tämä GUI-pohjainen tiedonsiirtotyökalu voi raaputtaa sekä perus- että edistyksellisillä verkkosivuilla ja on erinomainen konekielisen oppimisen tekniikka helpottaa työtäsi - open source bi tool. Tämä alusta on erityisesti suunniteltu poistamaan tietoja Amazonilta, eBayiltä ja muilta vastaavilta sivustoilta ja siinä on sisäänrakennettu roskapostin havaitsemisominaisuus. Sen avulla voit helposti havaita roskasisältöäsi tietojasi ja saada sen poistettua muutamassa minuutissa. Se on erityinen Google API asiakaskirjasto, joka parantaa tietojen poistoa ja tallentaa tiedot omaan tietokantaansa. Voit myös tallentaa tiedot kiintolevylle tai muulle valitulle laitteelle.

Tuonti. io

Tuonnin yhteydessä. minä, sinun ei tarvitse olla teknis-mielenkiintoinen ja voi kaapata korkealaatuisia tietoja säännöllisesti. Tämä web-louhintasovellus on väittänyt, että se on välttänyt tarpeet muille kuin ohjelmoijille ja tietojen tutkijoille. Tiedämme, että tietotieteet edellyttävät tilastoja ja matematiikkaa, ohjelmointitaitoja, mutta sinun ei tarvitse oppia mitään, jos käytät tuontia. io. Tämä työkalu soveltuu sekä yksilöille että yrityksille.

Kimono Labs

Kimono Labs on avoimen lähdekoodin itsenäinen web kaavinohjelmisto. Se voi piilottaa tietoja useista sivustoista muutamassa minuutissa. Se on sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita, ja se soveltuu ei-teknisille henkilöille. Kimono Labsin avulla sinun ei tarvitse oppia Pythonia tai muuta ohjelmointikieltä. Sen ennalta määritetyt indeksoijat auttavat sinua indeksoimaan tietoja tai eri verkkosivuja. Sinun tarvitsee vain ladata ja käynnistää tämä ohjelma ja antaa Kimono Labs kaapata tietoja sinulle muutamassa minuutissa. Sen pilvipohjainen hengityselin mahdollistaa tietojen jakamisen eri laitteiden välillä helposti ja nopeasti. Kimono Labsia käyttävät yritykset, toimittajat, online-jälleenmyyjät, tietoliikenneyritykset ja suuren mittakaavan freelancerit.

Facebook- ja Twitter-sovellusliittymät

Suuri tieto on suuri ongelma eri verkkovastaaville ja ei-teknisille henkilöille. Niinpä he käyttävät usein Twitter- ja Facebook-sovellusliittymiä tietojen kopioimiseksi. Sovellusliittymät auttavat meitä saamaan hyödyllisiä tietoja eri verkkosivustoilta ja blogeilta ja tekemään ennusteita tietojen muokkaamisesta ja tallentamisesta sen jälkeen, kun ne on kokonaan kaavittu. Parasta on, että sovellusliittymät voivat kaivata verkkosisältöä helposti, luettavassa ja skaalattavassa muodossa. Ne tarjoavat karkean visualisoinnin kaavitetuista tiedoista, luokitellaan eri luokkiin tai tuodaan erilaisiin muotoihin haluomme ja vaatimuksemme mukaisesti. Sinun on käytettävä sosiaalisen median sovellusliittymiä, jos et ole tekninen henkilö, jolla ei ole ohjelmointitaitoja.

December 22, 2017