Back to Question Center
0

Semalt ehdottaa tehokkaan Web Scraping Tool -työkalun

1 answers:

SEO Spider Tool on suhteellisen uusi datakaappaus- ja indeksointisovellus, Web-sivuillesi ja hakee keskeisiä paikan päällä olevia elementtejä, joten sinun on helppo analysoida sivusi ja sivun ulkopuolinen SEO. Voit ladata tämän ohjelman ilmaiseksi tai valita sen premium-suunnitelman saada kehittyneitä ominaisuuksia.

Mitä voit tehdä SEO Spider Toolilla?

Toisin kuin muut tavalliset kaavinta- tai uuttamisohjelmat, SEO Spider Tool on joustava, nopea ja helppokäyttöinen, ja voit analysoida tulokset reaaliajassa. Se kerää tietoja, joiden ansiosta toimitusjohtaja voi tehdä perusteltuja päätöksiä - indian shoe maker brand logo. Osa sen eduista on kuvattu alla.

1. Löydä rikkinäiset linkit

Käyttämällä SEO Spider Tool -työkalua löydät sivustosi rikkinäiset linkit ja helpottavat itsellesi indeksointia verkkosivuillesi. Tämä ohjelma indeksoi sivuston heti ja löytää linkkejä, kuten 404. Lisäksi se korjaa rikkinäiset linkit ja auttaa paikantamaan palvelinvirheen. Näin ollen SEO Spider Tool on all-in-one-tietojen poisto ja web-indeksointityökalu. Se löytää URL-osoitteet ja saa ne kiinteiksi sinulle heti.

2. Analysoi sivunotsit ja metatiedot

Voit helposti analysoida sivun otsikot ja metatiedot indeksointiprosessin aikana. SEO Spider Tool seuraa meta-kuvausten laatua ja tunnistaa virheitä, puuttuvia sanoja, lyhyitä tai pitkiä viivoja tai päällekkäisiä sisältöjä sivustossasi.

3. Extract Data with XPath

Nyt voit helposti kerätä tietoja HTML-verkkosivujen avulla SEO Spider Tool. Sen CSS-polku ja XPath tekevät työsi helpommaksi ja paremmaksi kuin muut samankaltaiset tiedonhankinta- ja indeksointiohjelmat. Tämä työkalu kerää tietoja metatietokannoista, otsikoista, hinnoittelukohdista ja saa sinut hyvin kaavitetuista tiedoista muutamassa minuutissa.

4. Luo XML-sivustokarttoja

Toinen hyödyksi SEO Spider Tool -työkalun käytöstä on se, että se luo käyttäjille XML-sivustokartat ja sisältää kehittyneet määritysasetukset. Voit muuttaa sivustosi taajuutta ja latausnopeutta ja saada sen sijoituksen parantua välittömästi. Lisäksi tämä työkalu tarjoaa eri sivustokartan malleja, joista valita.

5. Yhdistä Google Analytics -tilisi kanssa

Voit yhdistää tai yhdistää SEO Spider Tool -palvelun Google Analytics -tilisi kanssa ja hakea hyödyllisiä tietoja, parantaa sivustosi poistumisprosenttia, keskusteluja ja istuntoja. Kun tiedot on otettu kokonaan ulos, tämä työkalu julkaisee sen ja auttaa sinua tuottamaan tuloja Internetissä.

6. Tarkastele robotteja ja direktiivejä

Nyt kaikkien on helppo nähdä robottien estämät URL-osoitteet. txt, X-Robotit koodaavat direktiivejä ja meta robotteja ansiosta SEO Spider Tool mahdollistaa sen. Se korjaa rikkinäiset URL-osoitteet automaattisesti ja saa halutut tulokset välittömästi.

7. Löydä päällekkäiset sisällöt

Voit helposti löytää päällekkäiset verkkosivut Internetissä käyttämällä SEO Spider Tool -työkalua. Osittain päällekkäistä sisältöä korjataan automaattisesti. SEO Spider Tool tarkistaa sivusi otsikot, sisällön ja laadun kuvaukset ja varmistaa, että mikään verkkosivuistasi ei kopioida verkossa.

8. Kilpailija-tarkastus

Jos haluat tarkastaa kilpailijan sivuston ja haluat ymmärtää, minkälaisia ​​tietoja hän on raaputtanut, kokeile SEO Spider Tool. Tämä on ainoa kaavinta ja datan indeksointiohjelma, jonka avulla voit vertailla rankingia kilpailijoihin ja saada hyödyllisiä tietoja välittömästi.

December 22, 2017