Back to Question Center
0

Mikä on paras online-myyntiohjelma Amazon-liiketoiminnallesi?

1 answers:

Kaikki rakastavat rahaa, ja Amazon tarjoaa kaikki mahdollisuudet tehdä se. Siksi johtava liiketoiminta Amazonissa on niin yleistä nykypäivänään. Useimmat verkkokaupan yritykset käynnistävät tuotteitaan Amazonissa, mikä tekee tästä alustasta erittäin kilpailukykyisen. Lisäksi Amazon vaatii perusoptimoinnin ohjeiden mukaan, jotta tuotteet näkyvät haussa.

Jos olet uusi Amazon, voi olla vaikeaa päästä TOP of Amazon-haun toteuttamatta mitään ammatillista Amazon-ohjelmisto. Tässä artikkelissa keskustelemme parhaista online-myyntiohjelmista niille, jotka haluavat myydä Amazonilla kuin ammattilainen - elgydium clinical.

Ensisijaiset syyt miksi sinun tarvitsee käyttää Amazon-ohjelmistoa

. Amazon on kyse etukäteen tehdyistä investoinneista, sekä aikaa että rahaa. Jos laitat nämä näkökohdat työhösi, vedät suhteellisen passiivisen voiton kuukausittain. Me tarvitsemme kuitenkin yhä enemmän; se on tapa, jolla maailma toimii.

Päivässä on vain 24 tuntia, ja jopa Amazon-kauppiaiden täytyy nukkua. Joten, jos hallitset kaikkia omia asioita, riskiat menettää itsesi työstään. Kuvittele, että sinun on tehtävä tutkimusta, skaalautumista, seurantaa ja analysointia omaa, vertaamalla paljon tietoja käsin. Ja entä pakkaus ja toimittaminen satoja tilauksia päivässä? Ei, se on todella mahdotonta. Amazon voi helpottaa elämää tarjoamalla sinulle ammattimaisen täyttämisen. Se tarkoittaa, että kaikki toimitus-, toimitus- ja tukisopimuksesi käsitellään Amazonissa. Voit toimittaa tuotteita varastoihin ja keskittyä vain Amazon-yrityksen ylläpitoon. Se on kuitenkin vain puolet taistelusta. Jokainen liiketoiminnan tarpeet kasvavat, joten sinun on investoitava suuri osa työpäiväsi yrityksesi kehittämiseen. Sinun täytyy työskennellä tietojasi, etsiä uusia kohdennettuja avainsanoja, seurata tuotteen asemia Amazon SERP: ssä, käynnistää lisää kohteita ja parantaa asiakastukipalveluja kasvattamaan yrityksesi tietoisuutta ja tehostamaan tuloja. Ja kaikki tämä vie paljon aikaa ja työtä. Joten tarvitset lisäpalveluja, joiden avulla voit hallita kaikkia näitä asioita. Muista, että sinun täytyy työskennellä yrityksellesi, ei siinä. Yleensä kauppiaat, jotka määräävät suurta vaurautta, kaikki koskematta tuotteeseen tai varoitukseen pienistä yksityiskohdista.

Joten sinun täytyy muunnelmia oman terveyden Amazon liiketoiminnan kehittämiseen. Voit joko käyttää sisäisiä analyytikoita ja SEO-asiantuntijoita tai luottaa automaatioon ja Amazon-ohjelmistoon. Minusta valinta on ilmeinen. Online-työkalujen avulla voit tehdä kaiken oikein ilman muita tietoja. Se on avain Amazon-menestykseen. Joten, keskustelkaa tarvittavista Amazon-optimointi- ja tutkimusohjelmistoista, jotka tulevat hyödyllisiksi sinulle ja Amazon-liiketoiminnan kehitykselle.

Paras Amazon-ohjelmistot rankingistasi parantamaan

Tuotevalikoima

Sinun täytyy aloittaa verkkokauppasi peli kuin voittaja. Joten on tärkeää valita kannattavin markkinarako ja tuotteita, jotka vähittäiskauppaan. Voit yksinkertaistaa tätä tehtävää käyttämällä Jungle Scout -työkalua. Tämän työkalun avulla voit löytää Amazon-tuotteita, joista voit hyötyä, nopeasti ja ilman arvailuja. Jungle Scout -työkalun avulla minimoit riskin ja maksimoi voiton, sillä se auttaa löytämään mahdollisuuksia alan luotettavien Amazon-myyntitietojen avulla ja välttämään kalliita virheitä. Tämä web-sovellus tarjoaa mukautetun suodatinjärjestelmän Amazon-tuotteiden hakuun ja massiiviseen tietokantaan. Täällä voit valita luokkia, kohdistaa Myydyimmät Myyjyysarvot, myyntit, arvostelut ja niin edelleen.

Jungle Scout -ohjelmistoa voi käyttää kahdella tavalla - web-sovelluksena tai Chrome-laajennuksena.

Käyttämällä sitä web-sovelluksena saat mahdollisuuden löytää tuottoisat markkinat ja tuotteet koko Amazon-luettelosta. Tämä laajennus antaa mahdollisuuden suodattaa koko Amazon-tietokannan luokan, hinnan, myynnin ja muiden mittaustietojen avulla, jotta voit löytää käyttämättömät kohteet, joita voit hyödyntää.

Jos käytät Jungle Scout -työkalua Chrome-laajennuksena, voit tutkia ja vahvistaa tuotteiden ideoita selatessasi. Voit tarkistaa kunkin tuotteen hinnan, arvioidun myynnin, tarkistuksen määrän ja entistä enemmän tietoja tarkan tuotteen vertailuun.

Tämän työkalun haitoista voin mainita seuraavan laskutuksen, vain seitsemän päivän koeajan eikä täydellisen tietokannan.

Tuotteen hankinta

Kun olet käsittänyt tuotteista, jotka haluat myydä,. Tuotteiden löytäminen ja näytteiden ottaminen on väistämätön pullonkaula, jota ei voi hukata Amazon-markkinointikampanjan alkuvaiheessa. Tämä tehtävä on usein pelottava, lähinnä siksi, että suurin osa toimittajista on ulkomailla. Hyvän toimittajan löytäminen voi kuitenkin olla helpompaa kuin luulet. Anna meille joitain työkaluja, jotka voivat auttaa sinua tämän tehtävän avulla.

Alibaba on kuuluisa kiinalainen foorumi, jossa voit ostaa irtotavarana. Suurin osa täältä perustuvista tuotteista valmistetaan Aasiassa. Siksi niiden hinta ei ole korkea verrattuna Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan tehtyihin tuotteisiin. Joten, Alibaba on paras panos. Ensi silmäyksellä näyttää olevan ylivoimainen, mutta sinun on vain aloitettava. Ensin sinun on toimitettava ostopyyntöjä, etsi tuotteita ja ota yhteys toimittajaan sähköpostitse tai Skype-sivustolla. Ensinnäkin sinun on kysyttävä eri toimittajien tuotteiden näytteistä pystyä vertailemaan laatua. Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että monet toimittajat ovat vain kauppayhtiöitä, jotka voivat helpottaa, mutta kalliimpaa. Lisäksi on syytä mainita, että Alibaba on lähinnä Aliexpress-näytteitä, joilla on vain pieni hintaero. Tämä sivusto on kuitenkin legitiimimpi kuin muut kiinalaiset kauppapaikat.

Alibaban kanssa tekemisissä olevien epäkohtien joukossa voin luetella seuraavat:

  • on pelottavaa päästä alkuun;
  • on paljon huijareita.

Nämä välttämättömät asiat auttavat sinua tekemään hyvän aloituksen. Tuotanto kuitenkin vie aikaa. Joten voit viettää tämän ajan tehokkaasti antamalla sen listalle luomisen ja optimoinnin.

December 22, 2017