Back to Question Center
0

Semalt selittää miten kaapata tietoja näytön kaapimistyökalulla

1 answers:

Verkkorakaisu on kuuluisa termi ohjelmointimaailmassa. Sen avulla voimme kerätä hyödyllisiä tietoja eri lähteistä ja auttaa kasvattamaan yrityksiä. Vuosien ajan verkkokaappauksia on käytetty tietojen poimimiseen eri verkkosivuista, artikkelihakemistoista, verkkofoorumeista, matkaportaaleista, uutislähetyksistä ja ostosivustoista. Screen Scraping on suhteellisen uusi työkalu, eikä sinun tarvitse ohjelmointitaitoja hyötyä siitä. Tämä työkalu on erinomainen sekä yrityksille että freelancereille, koska se voi helpottaa ja nopeuttaa työtäsi - cec needs network capability. Seuraavassa kuvataan Screen Scraping -työkalun pääpiirteet.

1. Vertaa hintoja helposti

Screen Scraping -työkalulla voit helposti vertailla eri ostosivustojen hintoja, kuten Amazon ja eBay. Se myös kerää, järjestää ja valvoo tietojen laatua sen purkamisen aikana. Lisäksi tämä työkalu muokkaa ja korjaa kaikki pienet ongelmat ja auttaa sinua käyttämään eri tuotteiden hinnoittelutietoja.

2.

Ohjelmoijat ja kehittäjät valittavat usein, että tavallinen näyttö kaavintavälineet eivät pysty poistamaan tietoja sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista. Toisin kuin kaavintaohjelmat, Screen Scraping -työkalu poistaa hyödyllisiä tietoja Facebookista ja Twitteristä ja järjestää sen skaalautuvassa muodossa.

3. Tekee verkkotutkimuksesta helppoa

Tämä työkalu on erinomainen tutkijoille, opettajille ja opiskelijoille, koska se raapuu helposti online-lehtien ja e-kirjoista. Voit kaapata eri koulutusalan verkkosivustojen sisällön ja lähettää sen omaksi. Mutta sinun on huolehdittava tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakeista samalla kun hankit tietoja verkkolähteestä. Yleensä tämä työkalu auttaa oppilaita hankkimaan ja järjestämään tietoja eri sivustoista. Se auttaa heitä valmistamaan täsmällisiä tehtäviä ja raaputtamaan jopa kymmenentuhatta verkkosivuja tunnissa.

4. Tehokas web-indeksoija:

Screen Scraping on edistyksellinen työkalu eri verkkosivujen indeksointiin. Sen avulla voimme käynnistää useita indeksoijia kerralla, eikä meidän tarvitse seurata, mitä taustalla tapahtuu. Korostamme tiedot ja tämä työkalu tallentaa kaapatut tiedot omaan tietokantaansa. Lisäksi voit käyttää sitä indeksoimaan erilaisia ​​monimutkaisia ​​verkkosivuja ja siten parantamaan verkkosivustosi tehokkuutta. Screen Scraping -työkalu on erinomainen ylläpitäjille ja auttaa heitä parantamaan sivustojen ja blogien hakukoneiden sijoitusta.

Yksinkertaisuuden vuoksi tässä on vaiheittainen kuvaus siitä, kuinka aloittaa kaavinta tällä mahtavalla työkalulla:

Vaihe 1: Napsauta Muotoilu-välilehdessä olevaa Näytön raaputus -työkalua. Tämä työkalu tunnistaa jokaisen yksittäisen elementin yksilöllisillä arvoillaan.

Vaihe 2: On tärkeää valita kaapimenetelmä ja tietojen muoto. Yleensä Screen Scraping -työkalu näyttää tiedot CSV- ja JSON-muodoissa.

Vaihe 3: Aloita kaavinta napsauttamalla Jatka-painiketta. Tämä työkalu kerää ensin tiedot sinulle, järjestää ja kaavii sen haluttuun muotoon. Älä unohda ladatut tiedot kiintolevylle offline-käyttöä varten.

December 22, 2017