Back to Question Center
0

Semalt: Paras Web-kaavin purkaa verkkotiedot

1 answers:

Sisällön kaavinta tai rainan romu on menetelmä, jossa käytetään erityinen ohjelmisto tai verkkosovellus kerätä sisältöä verkkosivustolta. Kaavin tekeminen vetoaa verkkovastaaville ja kehittäjille, jotka haluavat nopeasti automatisoida pääsyn muihin sivustoihin.

Verkkokaappaus voidaan tehdä haitalliseksi sähköposti markkinoinnin, roskapostin ja robocalls - a r a m u m u r u. Tämän vuoksi useimmat verkkovastaavat haluavat pysyä poissa. Kuitenkin jos suoritetaan eettisesti web kaavinta voi olla erittäin voimakas tapa hyötyä monista web-hankkeista.

Kuinka kaavinta voidaan käyttää

Katsotaanpa kaikkien hotellien online-hakemistoa. Jos sivuston kehittäjä haluaa yhdistää jokaisen hotellin, hän joutuu sisällyttämään ne tietokantaan manuaalisesti. Tämä prosessi kestää yleensä kymmeniä tuhansia tunteja sen varmistamiseksi, että jokainen maan hotelli on mukana. Web-kaavin avulla sama webmaster voi syöttää hakukyselyjä ja kerätä ne automaattisesti useista eri sivustoista.

Rakenna tai osta Web Scraper?

Jos haluat web-kaapimustyökalun, voit rakentaa yhden tyhjästä tai käyttää jo olemassa olevaa. Useimmilla kehittäjillä ei ole tarvittavia taitoja, tietoja, työkaluja tai resursseja kaavinvälineen rakentamiseksi manuaalisesti. Hyvä uutinen on, että kymmeniä valmiiksi rakennettuja kaavinosia on verkossa.

Menetelmät ja tekniikat, joita käytetään Web Scraping -ohjelmistoissa

Jos aiot rakentaa oman kaavin, sinun on ymmärrettävä, mitä tekniikoita tietojen keräämiseen liittyy. Useimmat kaapimet on rakennettu HTML: llä, käyttämällä DOM-jäsentelyä (jäsentämällä dokumenttimallimallia) suodattamalla HTML: n läpi, jotta saadaan vain haluttu tieto. Sinun on tunnistettava divs, spans, classes ja listat kohteista, jotka haluat kaapata ja syöttää ne asetuksiin.

Mozendan kaavintatekniikka

Mozendan kaavin käyttää tietyn selaimen häivytystekniikkaa, joka näyttää aivan kuin selain. Käytä sitä vaivattomasti selata sivuston sisäisiä sivuja kerätäksesi tarvitsemasi tiedot. AJAX: n ja Javascriptin avulla Mozenda luo navigoinnit ja toiminnot sekä automatisoi ne sinulle.

December 22, 2017