Back to Question Center
0

Epäonnistuminen - miten kaapata verkkosivuja?

1 answers:

Kaunis keitto on Python-kirjasto, jota käytetään laajasti verkkosivujen raapimiseen XML- ja HTML-asiakirjoista. Verkkokaappaus, tekniikka tietojen keräämisestä verkkosivuilta ja sivuilta, käytetään laajasti tietojen analysointi- ja hallintakenttiin. Useimmissa tapauksissa Python-ohjelmointikieli on datatiedon edellytys.

Python 3: ssä on kaavintyökaluja ja moduuleja, joita voit hakea tietohallintoprojeksiin. Nykyään käytössä Beautiful Soup 4, tämä moduuli on yhteensopiva sekä Python 3: n että Python 2: n kanssa - computer from rent. 7. Kaunis Soup 4 -moduuli pystyy myös luomaan parsupuuta ei-suljetulle tag keitille. Tässä opetusohjelmassa opit kopioimaan sivun ja kirjoittamaan kaapatut tiedot CSV-tiedostoon.

Aloittaminen

Aloita luomalla palvelimen tai paikallisen Python-koodausympäristön tietokoneellesi. Asenna myös Beautiful Soup and Requests -moduuli laitteellesi. Molempien moduulien kanssa työskentelyn tuntemus on myös välttämätön edellytys. HTML-koodauksen ja rakenteen tuntemus on myös lisäetu.

Tietojen ymmärtäminen

Tässä yhteydessä kansallisen taidegallerian todellisia tietoja käytetään ymmärtämään, miten Beautiful Soup 4: tä käytetään. Valtakunnallinen taidegalleria koostuu 120 000 kappaletista, jotka tehdään noin 13 000 taiteilijalla. Taide sijaitsee Washington D: ssä. C, Yhdysvallat.

Kauniin keiton Web-tietojen poistaminen ei ole niin monimutkaista. Jos esimerkiksi keskityt kirjaimeen Z, merkitse ja merkitse luettelon ensimmäinen nimi. Tällöin etunimi Zabaglia, Niccola. Selvyyden vuoksi ilmoittakaa sivujen määrä ja viimeisen artistin nimi kyseisellä sivulla.

Pyyntöjen tuominen ja Beautiful Soup -kirjasto

Tuoda kirjastot aktivoi Python 3 -ohjelmointiympäristö. Varmista, että olet samassa hakemistossa ohjelmointimahdollisuutesi kanssa. Käynnistä seuraava komento. my_env / bin / aktivoi.

Luo uusi tiedosto ja aloita kauniiden keitto- ja pyyntökirjastojen tuominen. Pyynnöt-kirjaston avulla voit käyttää Python-ohjelmien HTTP -ohjelmaa luettavissa muodoissa. Kaunis keitto toisaalta toimii kaavamaan sivuja nopeasti. Käytä bs4: n tuomaan kauniita keittoja.

Web-sivun kerääminen ja jäsentäminen

Pyyntöjen käyttäminen kerää ensimmäisen sivun URL-osoite. Ensimmäisen sivun URL-osoite määritetään muuttujalle. Rakenna BeautifulSoup-objekti Pyynnöt-palvelusta ja jäsennä objektia Pythonin jäsentimestä.

Tässä opetusohjelmassa tavoitteena on kerätä linkkejä ja taiteilijoiden nimet. Voit esimerkiksi kerätä taiteilijoiden päivämääriä ja kansallisuuksia. Napsauta Windows-käyttäjille hiiren kakkospainikkeella taiteilijan etunimeä. Tässä tapauksessa käytä Zabagliaa, Niccolaa. Napsauta Mac OS -käyttäjät "CTRL" ja napsauta nimeä. Napsauta "Tarkasta elementti" -valikkoa ponnahdusikkunan näytöllä, jotta voit käyttää web-kehittäjien työkaluja. Tulosta taiteilijan nimet tekemällä Kaunis keitto jäsentää puuta nopeasti.

Alalankojen irrottaminen

Jos haluat poistaa verkkosivustosi alapuoliset linkit, tarkasta DOM napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella elementtiä. Yrität tunnistaa, että linkit ovat HTML-taulukon alla. Kun käytät kauniita keittoja, käytä "hajoamismenetelmää" poistaaksesi tagit parsupuusta.

Kuinka vetää sisältöä tagista

Sinun ei tarvitse tulostaa koko linkitunnistetta, käytä kaunista keittoa materiaalin poistamiseen tagista. Voit myös kaapata taiteilijoihin liittyvät URL-osoitteet käyttämällä Beautiful Soup 4: ää. CSV-tiedostossa

CSV-tiedoston avulla voit tallentaa jäsenneltyjä tietoja tavalliseen tekstiin, formaattiin, jota käytetään useimmiten lomakkeissa

. Suosittelemme yksinkertaisten tekstitiedostojen käsittelyä Pythonissa.

Web-tietojen poistoa käytetään kaavistamaan sivuja ja hankkimaan tietoja. Ole varovainen verkkosivustoista, joista olet hankkimasi tiedot. Jotkin dynaamiset sivustot rajoittavat web-tietojen poistoa sivustoillaan. Kaulavan sivun kauniin keiton ja Python 3: n avulla on helppoa.

December 22, 2017