Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka roskata Web-sivu Google Chrome -laajennuksen avulla

1 answers:

Näytön kaavin on skripti, joka lukee sivustoja ja vie hyödyllisiä tietoja verkosta. Näytön kaavinta on lopullinen ratkaisu reaaliaikaisten tietojen hankkimiseen verkkosivustoista ja verkkosivuista Microsoft Exceliin. Google Chrome Extension Scraper on tehokas näyttöruudun työkalu , joka toimii sekä Windows- että Mac OS -järjestelmissä.

Miksi Google Chrome laajennus kaavin?

Google Chrome laajennusleikkuri on voimakas näytön kaapimittari, joka kulkee ilmaiseksi Chrome Web Storessa - long term health care insurance suze orman. Tämä kaavintyökalu on asennettu Chrome-selaimeen pluginina. Plugin mahdollistaa bloggaajien ja markkinoijien hakea tietoja verkkosivuilta napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella elementtiä. '' Scrape Similar '' tulee ponnahtaa näyttöön, jos napsautat elementtiä hiiren kakkospainikkeella.

Johdatus XPaths

XPath on ohjelmointikieli, jota käytetään etsimään tärkeitä tietoja XML-rakenteissa. HTML-tiedosto on erinomainen esimerkki XML-rakenteesta. XPathia käytetään yleisesti kohdennettujen solmujen valitsemiseen. Tässä yhteydessä XPathia käytetään määrittämään verkkosivulla uutettava teksti. XPaths auttaa myös tunnistamaan puolueen jäsenten nimet ja puhelinnumerot.

Google Chrome: n kaavin käyttää 349 ruotsalaisen parlamentaarisen edustajan osoitetta

Chromen kaavin avulla tietojen poistaminen verkkosivulta ei ole pelkästään yksinkertainen vaan myös fantastinen. Nautit prosessista ja itse tekniikasta.

Sivustolla on luettelo kaikista ruotsalaisista jäsenistä ja heidän osoitteistaan. Aloita napsauttamalla hiiren oikealla painikkeella MP ja valitsemalla "Scrape Similar". "Näytön pitäisi näkyä seuraava näyttö.

Jos napsautat hiiren kakkospainikkeella yhtä MP: tä ja valitset "Tarkasta elementti", luodaan aakkosellinen luettelo "grid_6 alpha omega" hakutulos container clist "luokka. Kahden vaiheen avulla voit kaapata tämän verkkosivun. Vaiheessa 1 valitaan tagit, jotka koostuvat MPs-tiedoista XPathin kanssa. Vaiheessa 2 käsitellään tietyn osan tietoja, kuten osapuolten nimiä, nimiä ja puhelinnumeroa ja järjestetään tiedot sarakkeisiin.

Vaihe 1

Kaada syvemmälle HTML-rakenteeseen ja säilytä elementit ehjänä. Osoita tunnisteet tunnistamaan tunnisteiden määrä, jotka vastaavat rakenneosi elementtejä. Tunnista viimeinen tagi, joka koostuu kohdistetuista tiedoista. Suorita XPath-testi rakenteessa klikkaamalla "Scrape". "

Näyttöön tulee 349 riviä sisältävä luettelo. 349 edustavat ruotsalaisten kansanedustajien kokonaismäärää.

Vaihe 2

Jaa esitetyt tiedot sarakkeisiin. Tarkista HTML-koodi käyttämäsi verkkosivustolta. Tässä tapauksessa irrotettavat kappaleet on tällä hetkellä korostettu keltaisella. Aseta XPaths luodun sarakkeiden kenttiin ja suorita laajennus napsauttamalla Scrape.

Jos sinulla on perustiedot XPathista, ohjelmien ymmärtäminen ei ole hektistä tehtävää sinulle. Yllä korostetut vaiheet ohjaavat sinut miten kaavitaan verkkosivu. Jos työskentelet useiden verkkosivujen kaapimiseksi, sinulla on oltava ohjelmointitaitoja.

December 22, 2017