Back to Question Center
0

Onko olemassa ylimääräisiä Amazon-avainsanojen ohjelmistotyökaluja aloittelijoille?

1 answers:

On jo tunnettua, että asianmukaisen avainsanatutkimuksen käsittely on hakukoneoptimoinnin (SEO) ja digitaalisen markkinoinnin nykyaikaisen konseptin ja koko verkkokaupan liiketoiminnan ydinosa, tosiasiallisesti jättäen huomiotta, mihin olet myynyt vielä toistaiseksi. Jotkut asiantuntijoiden SEO sanovat "sisältö on kuningas. "Ja tämä ei ole järkevää paitsi alkuperäisten hakureiden optimointiin suurimmissa moottoreissa, kuten Googlessa, vaan pudotusalan yrityksille ja lähes kaikki online-vähittäismyyntiä käsittelevät online-projektit, kuten Amazon. Ja kohta kohtaamme sen - se ei saisi olla kysymys siitä, että varsinkin aloittelevat Amazon-myyjät tarvitsevat ennen kaikkea avainsanakirjaohjelmistoja.

Ja paitsi pysyttelemättä kapeilta vastustajilta ja aloittakaa oman maineen ja viranomaisen rakentaminen onnistuneiksi kauppoiksi, jotka kannattaa ostaa - servicios web de google. Tosiasia on, että kukaan ei voi selviytyä tuossa todella kilpailevassa markkinakilpailussa, ellei sitä tueta oikealla Amazon-avainsanan ohjelmistolla, seurata avustajia ja hinnoittelutyökaluja pitämään tuotekirjoitus päivitettynä. Viime kädessä - voittaa ostoslokero ja pysyä siellä myytävässä huipputuotteessa.

Kun otetaan huomioon, että avainsanatutkimus itsessään ja sen arvokkaat pitkäjännitteiset kilpailut ehdotukset ovat todellakin kauhea välttämättömyys eikä minkäänlaista luksusta satunnaisia ​​tapoja valita helppokäyttöiset mutta todella suorittavat Amazon-avainsanan ohjelmistotyökalut aloittelijoille. Toivottavasti saat mukavan kickstartin heidän kanssaan tietenkin ilman kultaa penniäkään, koska jokainen seuraavista Amazon-avainsanojen ohjelmistotyökaluista on avoinna verkossa tai ainakin heidän perusversiossaan.

Google AdWords-avainsanojen suunnittelija

Se voi tuntua no-brainer, mutta tämä perus työkalupakki, jota leijonan osuus näistä vanhojen koulujen SEO voisi myös palvella jopa aloittelevat myyjät Amazonin avainsana ohjelmisto, joka todella toimii. Asia on, että tämä perusratkaisu on niin suuri erityisesti aloittelijoille. Pääasiassa, koska maailmanhaun jättiläinen oletustyökalu on melko hyvä antaa sinulle suuren kuvan, joka näyttää kaikki potentiaalisesti voittavat hakutermisi ja pitkäkestoiset yhdistelmät, niiden nykyisen kilpailutason (muuten, kuinka vaikea näiden avainsanojen sijoitus on) , samoin kuin tavallisten avainsanojen keskimääräiset hakutilavuudet. Ei myöskään tarvitse sanoa, että Googlen toimittamien tietojen on oltava laajimmat ja luultavasti syvimmät, eikä niitä saa yhdistää pelkästään yhdestä markkinapaikasta (kuten Amazon, eBay, Walmart jne.), mutta kerätty koko internetistä saatavasta orgaanisesta hakuindeksistä.

Seuraavassa on lyhyt luettelo Googlen avainsanojen suunnittelijan tarjoamista tärkeimmistä eduista, kun niitä käytetään Amazon-avainsanan tutkimusohjelmistossa:

 • saat tuoteluettelosi paremmaksi uudelle avainsanalle tai pitkäketjuiselle hakumoottimeksi. Syötä vain suhteellinen kapea, mikä tahansa asiayhteys, tuoteryhmä, verkkosivusto tai valmistaja - ja olet valmis.
 • Hanki suuri kuva hakutermeistä kaikista trendikkäisistä tuotekohtaisista avainsanoista tai potentiaalisesti voittavista hakukombinaatioista, joita elävät käyttäjät käyttävät kaikkialla maailmassa.
 • Kerro tärkeimmistä tärkeistä ja jo hyvin kohdistetuista avainsanoista tärkeimmät luettelot saamalla todella arvokasta tietoa ja pitkäjänteisiä avainsanojen ehdotuksia heti. Älä unohda, että Googlen Avainsanojen suunnittelija on todellinen kultakaivosmahdollisuus tunnistaa nopeasti lupaavimmat alueesi kohdennetut avainsanat, jotka kohdistetaan sijainnin mukaan (i. e. , kaupunki, valtio ja maa).

  Avainsana Spy Research Tool

  Toisin kuin muut suosittujen Amazon-avainsanojen ohjelmistotyökalut, tämä monipuolinen työkalupakki on pääasiassa tarkoitettu antamaan sinulle tarkan avainsanan - tarttui suoraan niche-vastustajilta , tai kerätty menestyksekkäimmistä, jotka myyvät muualla verkossa. Ottaa sekä perus vapaa ja maksettu täysrasvainen versio, avainsanan Spy on todella mukava ratkaisu aloitteleville myyjille nopeasti arvioida hakutilavuutta mille tahansa avainsanalle, joka vastaa sinulle massiivista joukkoa asiaan liittyviä hakukombinaatioita ja ehdottaa kaiken pitkän hännän yhdistelmiä (mahdollisilla LSI-avainsanoilla), joita suositellaan sijoitettavaksi.

  SEMrush Avainsanatyökalu

  Tässä alkuperäisessä SEO-puitteessa on oma työkalu, joka voi helposti tulla toiseksi loistava vaihtoehto ratkaisu, Amazon avainsanaohjelmisto. Vahvimmista puolistaan ​​kattavat avainsanatutkimuksen seuraavat toiminnot näyttivät melko hyvin suorituksilta: luokittelun vaikeusarvio mille tahansa avainsanalle, kuukausittaisen hakutilavuuden arvioinnin, PPC-mainosten hallinnan, kilpailututkimuksen ja orgaanisen liikenteen analyysin markkinoiden vastustajista.

  Avainsanatyökalu

  Tämä itsestään selvä nimi on hyvin hyödyllinen Amazon-avainsanojen ohjelmistosovellus. Kyllä, avainsanatyökalu ei ole yksittäinen avainsanaavustaja, vaan koko online-alusta, joka tarjoaa ilmaisen perusversion Amazon-aloittelijoille, jotta he voivat löytää parhaiten menestyvät avainsanat ja pitkät häntä hakulausekkeet tuotteistaan. Huomaa kuitenkin, että tämän alustan todella edistyneiden ja hankalien ominaisuuksien paljastumiseksi kokeneemmilla aikakauslehtimyyjille, jotka myyvät Amazonissa, on maksettava sen kehittyneestä versiosta nimeltä Keyword Tool Pro.

  KwFinder Research Tool

  KwFinder on viimeinen Amazon-avainsanatyökalu, jonka haluaisin näyttää tänään. Tämä vaihtoehto sopisi sinulle parhaiten, kun on kyse sellaisten massojen saamisesta, jotka ovat voittaneen pitkän kaulan avainsanoja ja tuotekehityslauseita, jotka ovat kasvaneet suosioon live-asiakkaiden keskuudessa. KwFinder on yhtä hyödyllinen paitsi Amazon itsekin, mutta muun suosituimmista verkkokaupan alustoista (kuten eBay, Walmart, Alibaba-myymälä jne.) sekä joitain muita, jopa myymättä olevia paikkoja, kuten YouTube-videopalveluita, maailman toiseksi suosituin verkkosivusto. Loppujen lopuksi löysin KwFinderin entistä hyödyllisemmän, erityisesti useille käteville ominaisuuksille, kuten sen helppo kopiointivalitusta varten luettelojen siirtämiseksi nopeasti, vaihtoehtoisilla mutta ei liian laajasti käytetyillä ehdotuksilla latensseista semanttisesta indeksoinnista, joukosta hyödyllisiä kysymyksiä jokaiselle avainsanalle, sekä sen mahdolliset ranking-vaikeudet.

December 22, 2017