Back to Question Center
0

Mikä on HTML Text Extractor? - Semalt Review

1 answers:

HTML-tekstiuutin on helppo tapa tarkastella ja tallentaa verkkosivun tekstiä. Tämän työkalun avulla voit kaapata HTML-asiakirjat ja saada merkityksellisiä tietoja muutamassa sekunnissa. Jos olet turhautunut, koska sivustolla on selittämätön teksti ja etsit oikeaa ratkaisua, HTML-tekstiuutin on oikea valinta sinulle.

HTML-tekstiuutteessa on paljon ominaisuuksia - lucky red casino promo codes. Joitakin niistä on käsitelty alla.

1. Soveltuu ohjelmoijille

Ohjelmoijille ja muille kuin ohjelmoijille HTML-tekstiuutin poistaa koodit ja tekstin halutusta verkkosivuista. Sinun ei tarvitse olla ohjelmointitaito käyttää tätä työkalua. Sen sijaan tarvitset HTML- ja Python-perustietoja, jotta työsi saadaan tehtyä. Tämä työkalu ei sovellu vain ohjelmoijille vaan myös yrityksille, aloittelijoille, toimittajille ja opiskelijoille.

2. HTML-tekstiuutin web-suunnittelija

Web-suunnittelija vastaa luomaan loistavia malleja ja luovia verkkosivuja asiakkailleen. Jos olet ammattimainen web-suunnittelija ja sinulla on suuri määrä HTML-tiedostoja, voit kokeilla HTML-tekstinpoistoa. Tämä työkalu takaa suojauksesi ja yksityisyyden internetissä, jolloin saat kauniit tiedot. Lisäksi se kerää ja ottaa tietoa kuvista ja videoista, mikä helpottaa sinua luomaan havainnollisia malleja.

3. HTML-tekstinpoisto kaikille käyttöjärjestelmille

Yksi HTML-tekstinpoistimen erottavimmista ominaisuuksista on, että se toimii kaikissa Windows-järjestelmissä. Lisäksi tämä työkalu voidaan integroida mihin tahansa verkkoselaimeen, ja se sopii erinomaisesti Windows 98, Me, 2000, NT, Vista, XP, 7 ja 8 käyttäjille.Se purkaa tiedoston ja purkaa tekstin luettavassa muodossa.

4. Se luo ja hallinnoi agentteja ja komentosarjoja

HTML-tekstinpoistolla webmasters voivat luoda ja hallita sekä komentosarjoja että agentteja helposti. Se vetoaa massan säätötoimenpiteisiin helposti ja suorittaa erilaisia ​​tehtäviä sen käyttäjille.

5. Voit muuntaa rakenteettomat tiedot käyttökelpoisiksi tiedoiksi

HTML-tekstinpoistoaineella voit muokata strukturoituja tietoja käyttökelpoisiksi ja luettaviksi tiedoiksi kätevästi. Sinun ei tarvitse ohjelmointitaitoa käyttää tätä työkalua. Se skannaa HTML-asiakirjasi ja tarjoaa vähintään 40 normalisointimallia, joista voit helposti tuoda tietosi.

6. Hyvä uutisivustoille

New-York Times, CNN, BBC ja The Washington Post ovat joitakin tunnetuimpia uutisivustoja. HTML-tekstinpoistimen avulla voit poistaa tiedot näistä sivustoista helposti. Se antaa sinulle laadukkaita tuloksia ja korjaa kaikki suuret ja pienet virheet helposti. Tämän työkalun avulla voit luoda laadukasta sisältöä ja saada sen julkaistuksi verkkosivustollasi parempien hakukoneiden rankingissa.

7. Joustavat maksusuunnitelmat

Viimeistään mutta ei vähäisimpänä, HTML-tekstiuutin sopii aloittelijoille ja mukana erilaisilla palkkiojärjestelmillä. Voit esimerkiksi valita peruskäsityksen, jos sinulla on oma blogi ja jolla ei ole varaa kohtuuhintaisiin tarjouksiin. Perussuunnitelma maksaa sinulle 20 dollaria kuukaudessa ja vapauttaa sinulle runsaasti ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Kuitenkin sen 14 päivän kokeilu on myös saatavilla.

December 22, 2017