Back to Question Center
0

Sivut: Mikä on sivun linkit Kaavinväline. 3 erottavia ominaisuuksia tämän online kaavin

1 answers:

Sivun linkit Kaavin Tool parsittaa sivuston HTML-koodit ja erottaa linkkejä eri verkkosivuilta. Kun tiedot ovat täysin kaavittu, se näyttää linkkejä tekstimuodossa ja tekee työstä helpompaa. Tämä online-kaavin ei ole vain hyvä sisäisten yhteyksien suhteen vaan myös osoittaa ulkoisia linkkejä ja muuntaa dataa luettavaksi lomakkeeksi. Linkkien polkumyynti on helppo tapa löytää erilaisia ​​sovelluksia, verkkosivustoja ja web-pohjaisia ​​teknologioita. Sivu-linkkien kaavintatyökalun tarkoitus on kaapata tietoja eri sivustoista. Se on rakennettu kokonaisvaltaisella ja suoraviivalla Lynx-komennolla, joka on yhteensopiva kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa - home security video systems. Lynxiä käytetään pääasiassa verkkosivujen testaamiseen ja vianmääritykseen komentoriviltä. Sivulinkit Kaavin on kätevä työkalu, joka kehitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1992. Se käyttää Internet-protokollia, kuten WAIS, Gopher, HTTP, FTP, NNTP ja HTTPS.

Työkalun kolme pääpiirteet:

1. Kaappaa tiedot useissa kierroksissa:

Sivuliitosten kaavintyökalulla voit kaavata tai poimia tietoja useista kierroksista. Tavalliset kaavintapitimet hoitavat tehtäviinsä tunteja, mutta tällä työkalulla on useita langoja selataksesi jopa 30 verkkosivustoa samanaikaisesti, eikä tuhlaa aikaa ja energiaa.

2. Dynaamisten verkkosivustojen tiedot:

Jotkut dynaamiset sivustot käyttävät tietojen lataustekniikkaa luomaan asynkronisia pyyntöjä, kuten AJAX. Siten on tavallisen rainan kaavin kova, jotta se voi tuoda tietoja näistä paikoista. Sivuryhmät Kaavin työkalu on kuitenkin voimakkaita ominaisuuksia ja antaa käyttäjille mahdollisuuden kerätä tietoja sekä perus- että dynaamisilta sivuilta helposti. Lisäksi tämä työkalu voi poimia tietoja sosiaalisen median sivustoista ja sillä on älykkäät toiminnot 303-virheen välttämiseksi.

3. Vie tiedot mihin tahansa muotoon:

Sivun linkit Scraping Tool tukee eri muotoja ja viedä tietoja muodossa MySQL, HTML, XML, Access, CSV ja JSON. Voit myös kopioida ja liittää tulokset Word-dokumenttiin tai suoraan ladata uutetut tiedostot kiintolevylle. Jos säädät sen asetuksia, sivun linkit kaavintatyökalu lataa tiedot kiintolevylle automaattisesti ennalta määritellyssä muodossa. Tämän jälkeen voit käyttää näitä tietoja offline-tilassa ja parantaa sivustosi tehokkuutta.

Miten tätä työkalua käytetään?

Sinun tarvitsee vain syöttää URL-osoite ja antaa tämän työkalun suorittaa tehtävänsä. Se analysoi ensin HTML-tiedoston ja tuo tiedot sinulle ohjeiden ja vaatimusten perusteella. Tulokset näytetään yleensä listojen muodossa. Kun linkit ovat kokonaan kaavittu, kuvake näkyy vasemmalla puolella. Jos saat viestin "Ei linkkejä löydetty", se saattaa johtua siitä, että antamasi URL-osoite oli virheellinen. Varmista, että olet syöttänyt todellisen URL-osoitteen linkkien poistamiseen. Jos et pysty purkamaan linkkejä manuaalisesti, toinen vaihtoehto on käyttää sovellusliittymiä. Sovellusliittymää käytetään ad hoc -muodossa ja käsittelee sadat kyselyt tunnissa käyttäjille.

December 22, 2017