Back to Question Center
0

Semalt Expert: API tai paras tapa kaapata tietoja sivustosta

1 answers:

Sovellusohjelmointirajapinta tai API mahdollistaa ohjelmiston ja työkalujen kommunikoinnin keskenään

. Elämme nopeatempoisessa maailmassa, jossa kaikki muuttuu nopeasti, ja haluamme säästää aikaa ja energiaamme. Tavalliset tiedonhankintatyökalut voivat kuluttaa paljon aikaa ja vaikeuttaa meitä ylläpitämään verkkoyrityksiä, mutta API toimii kaikkien sosiaalisten alustojen taustalla - internet wiring installation. Se ei ainoastaan ​​auta hyödyllisiä tietoja verkkosivustolta, vaan myös muokata poimittuja tietoja ja luo käyttäjille selkeät ja skaalautuvat. Joten, on turvallista sanoa, että API: t ovat hyvä tapa ohjelmoijille ja koodereille kommunikoida sovellustensa kanssa.

API käsittelee teknisiä sivuja:

Asiantuntijat uskovat, että API on täsmällinen koodin kirjoittama tiedemiehiä, joka helpottaa tietojen poistamista useista verkkosivuista. Se voi käsitellä teknisiä sivuja ja raaputtaa tietojaan. Esimerkiksi Facebook-graafisovellusliittymiä käytetään Facebookin sivujen, yhteisöjen ja muiden vastaavien verkkojen tietojen hankkimiseen ja raapimiseen.

Sovellusliittymä - Helpoin tiedon kaavinta

Joka kerta, kun haluamme käyttää tietyn sivuston tietoja, meidän on käytettävä sovellusliittymiä. Toisin kuin muut tavalliset tietojenpoisto-ohjelmat ja -tekniikat, sovellusliittymä toimii välittömästi ja voi kaapata tietosi yli 120 kielellä. Joten, haluatko kaapata tietoja kiinalaisesta verkkosivustosta vai haluatko purkaa tietoja japanilaisesta blogista, sovellusliittymä irrottaa tai raaputtaa sen heti ohjeistasi.

Miksi API on tärkeä yrityksille?

Jos sinulla on suuri määrä verkkosivuja ja haluat poistaa tiedot kaikista niistä tunnin tai kahden kuluttua, API on erinomainen tapa tehdä niin. Sinun tarvitsee vain avata sovellusliittymä, jotta saadaan tarkat tiedot. Se hyödyttää yrityksiä kolmella tavalla:

1. Yritykset voivat luoda API-sovelluksia

Yritys voi luoda erilaisia ​​sovelluksia sovellusliittymien kanssa vaarantamatta kuitenkaan laatua. Jotkut online-yritykset myyvät työkaluja ja ohjelmistoja ja luotavat vetämällä tietoa avoimista sovellusliittymistä helpottaakseen liiketoimintaprosessinsa. Itse asiassa ilman sovellusliittymää yritys ei voi kasvaa eikä se voi luoda hyödyllisiä sovelluksia asiakkailleen.

2. Avainsanatutkimus

Sovellusliittymä on yrityksille tärkeä, koska se antaa ohjelmoijille mahdollisuuden luoda yllättäviä web-kaavinta työkaluja. Nämä työkalut auttavat meitä hoitamaan tehtävämme paremmin. Esimerkiksi avainsanapohjaiset sovellusliittymät tekevät meille helposti löytää avainsanoja ja lauseita sivuillamme. Kun kaapat tiedot, sovellusliittymät huolehtivat kohdesanoista, eivätkä muutu tai muuta niitä tuotoksessa.

3. API: t ovat hyviä kehittäjille ja ohjelmoijille

Molemmat kehittäjät ja ohjelmoijat voivat hyötyä sovellusrajapinnoista ja voivat tarjota asiakkailleen parhaat mahdolliset mahdollisuudet. Esimerkiksi Reddit lanseerattiin mobiilisovellukseksi ja perustui useisiin työkaluihin ja tiedonhankintapalveluihin, jotka kaupallistivat itseään. Nyt Reddit on yksi parhaista web-liikenteen lähteistä. Sovellusliittymän avulla voit luoda Reddit-kaltaisia ​​foorumeita ja saada enemmän ihmisiä pariin päivään.

December 22, 2017