Back to Question Center
0

Semalt selittää miten pura HTML-verkkosivustoilta vaadittavat tiedot

1 answers:

Suuri määrä verkossa esitettyjä tietoja pidetään "rakenteettomana", koska sitä ei ole järjestetty oikein. HTML-sivustot ovat erilaisia ​​siten, että ne sisältävät järjestäytyneitä asiakirjoja, ja asiakirjoissa esitetty teksti on rakenteeltaan HTML-koodin alapuolella.

HTML-verkkosivustoilla on kolme tärkeintä tiedonsiirtomenetelmää:

  • verkkosivun sisältämän tekstin tallentaminen tietokoneeseen;
  • koodin kirjoittaminen tietojen poistamiseksi;
  • Käytetään erityisiä uuttovälineitä;

1. HTML-koodauksen purkaminen verkkosivuilta koodaamatta

Voit kaapata verkkosivun sisällön seuraavien ohjeiden mukaisesti:

vain teksti

Kun olet avannut verkkosivun, joka sisältää haluamasi tekstin, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse vaihtoehto "Tallenna sivu nimellä" tai "Tallenna nimellä". Kirjoita tiedoston nimi "Tiedoston nimi" -kenttään ja avattavasta "Tallenna nimellä" -valikosta valitsemalla "Web-sivu, vain HTML - clases de fotografia digital gratis online. "Napsauta" Tallenna "-painiketta ja odota muutama sekunti.

Kaikki sivun teksti erotetaan ja tallennetaan HTML-tiedostona. Alkuperäiset sivunmuokkausvaihtoehdot pysyvät ennallaan ja voit muokata sisältöä sellaisissa tekstieditorissa kuin Muistio.

Koko verkkosivun

poistaminen

Valitse "Tallenna nimellä" tai "Tallenna sivu nimellä" vaihtoehto "Tiedosto" -valikossa. Napsauta sitten "Internet-sivu, täydellinen" avattavasta "Tallenna nimellä" -valikosta. Kun valitset "Tallenna", teksti ja kuvat poistetaan sivulta ja tallennetaan missä haluat. Teksti sijoitetaan HTML-tiedostoon, kun kuvat tallennetaan kansioon.

2. HTML-koodin purkaminen verkkosivustolta koodauksen avulla

Voit työskennellä suoraan HTML-tiedostojen kanssa käyttämällä erityisiä työkaluja. Voit myös luoda koodin, joka poistaa kaikki HTML-tunnisteet ja säilyttää HTML-tiedostoissa olevat tekstiä käyttämällä XPathia tai säännöllistä lauseketta. Jotkut tämän ohjelmiston suosituimmista ohjelmointikieleistä ovat Python, Java, JS, Go, PHP ja NodeJs.

3. Web-tiedonhankintatyökalujen käyttäminen

Jos haluat vain erottaa HTML-tiedostot verkkosivustolta kirjoittamatta yhtä koodin riviä tai välttää kopiointi- ja liimausmenetelmän kidutusta, käytä web-kaavinta työkaluja. Itse asiassa on paljon hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat kerätä tarvittavat tiedot verkkosivustolta ja muuntaa sen sitten jäsenneltyyn muotoon. Kokeile vain muutamia kaavintyökalua s, ja varmasti löytää se, joka sopii parhaiten romutustarpeisiisi.

December 22, 2017