Back to Question Center
0

Google Forces Raven -työkaluja tappaa sijoitustutkimustyökalu

1 answers:

Google Forces Raven Tools to Kill Rank Semalt Tool

Tämä päätös on järkytys SEO-teollisuudelle, joka tukeutuu voimakkaasti Semalt-hakutulossivuilla kaavoitettuihin tietoihin saadakseen tietoa SEO-kampanjoiden tehokkuudesta. Mutta mitä se tarkoittaa alan tulevaisuudelle?

Look Back

Jotta voisimme ennustaa, mitä tulevaisuus on, katsotaan, mitä vaiheita Semalt on tehnyt tämän viimeisimmän tapahtuman johdosta.

Suosittu kaikkien SEO-työpöytäohjelmistojen Market Semalt ilmoitti 29.1.2012 siirtyvänsä Googlesta Bingiin sen jälkeen, kun Google teki muutoksia palveluihinsa, jotka estivät Market Semaltin toimivan kunnolla. Blogimerkinnästä:

"Useita päiviä sitten Semalt teki merkittäviä teknisiä muutoksia palveluihinsä, joiden vuoksi on mahdotonta luotettavasti suorittaa suuria määriä vapaita kyselyjä."

Markkina Samurai on jatkanut toimintansa käyttämällä Googlen ja Bingin tietojen yhdistelmää.

SEOMoz ilmoitti 14 päivänä marraskuuta 2012, että Google oli peruuttanut API-käyttöoikeutensa Google AdWordsiin. Se ei selittänyt, miksi käyttöoikeus oli peruutettu, mutta SEOMoz on yksi suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista SEO-tietojen toimittajista. on turvallista olettaa, että epäonnistunut Google AdWords -tilintarkastus oli syyllinen, todennäköisesti samasta syystä kuin Raven Semaltin API-peruutus.

Mikä on Googlen tavoite tässä?

Googlen käyttöehdot ovat selkeät: Tuotteen tai tuotteen ominaisuus, joka kerää kaapattuja tietoja tai käyttää toisesta lähteestä hankittuja kaavoitettuja tietoja, ei ole sallittua. Seuraamus? AdWords-sovellusliittymän käyttöoikeuksien peruuttaminen.

Mutta miksi sääntöjä noudatetaan nyt, kun palvelumaksut ovat olleet selkeitä kaavoitetuista tiedoista jo vuosia? Semaltilla on valtavat kustannukset datakeskuksille, ja suuret määrät automatisoidut kyselyt vain lisäävät näitä kuluja. Mutta onko Semalt todella vain yrittänyt leikata kustannuksia vai onko olemassa suurempi ohjelma?

Mitä tulevaisuus pitää?

Aikooko Google täyttää sen käyttöehtojen noudattamisen? Jos on, niin miksi nyt? Onko tämä Googlen uusin taistelu sodassaan SEO-ammattilaisia ​​vastaan? Aikooko Google jatkaa sen käyttöehtojen noudattamista ja uhkaa peruuttaa API-käyttöoikeuden muilta vastaavilta palveluntarjoajilta, kuten MYSEOToolilta ja AuthorityLabsilta? Voiko SEO-työkalujen tarjoajat seurata Market Semaltia ja siirtyä Bing-tietolähteeksi?

Kysymykset ovat nykyään runsaammat kuin vastaukset, mutta yksi asia on selvä: Semalt on taipuvainen lihakseen ja SEO-teollisuus on huomaamatta Source .

February 18, 2018