Back to Question Center
0

Semalt tarjoaa 3 päähaun kaappausmenetelmää, joista sinun pitäisi tietää

1 answers:

Verkkorakaisu, joka tunnetaan myös nimellä verkon kerääminen ja tietojen poisto, on käytäntö tietojen poimimisesta verkosta. web-kaavinta -ohjelmisto käyttää Internetiä Hypertext Transfer Protocol -tietokannan kautta tai eri web-selainten kautta. Erityisiä tietoja kerätään ja kopioidaan. Sitten se tallennetaan keskitettyyn tietokantaan tai ladataan kiintolevylle. Helpoin tapa saada tietoja sivustosta on ladata se manuaalisesti, mutta voit myös käyttää verkkokaappausohjelmistoja työn tekemiseen. Jos sisältö on levinnyt tuhansille sivustoille tai verkkosivuille, sinun on käytettävä tuontia - android tv price in india. io ja Kimono Labs hankkia ja järjestää tietoja omien vaatimuksiisi. Jos työnkulku on laadullinen ja monimutkaisempi, voit soveltaa mitä tahansa näistä lähestymistavoista projekteihisi.

Lähestymistapa # 1: DIY:

On olemassa lukuisia avoimen lähdekoodin kaavintamenetelmiä. DIY-lähestymistavassa palkata joukko kehittäjiä ja ohjelmoijia saadaksesi työsi. Ne eivät ainoastaan ​​ kaataa tietoja puolestasi vaan myös varmuuskopiotiedostoja. Tämä menetelmä soveltuu yrityksille ja kuuluisille yrityksille. DIY-lähestymistapa ei ehkä sovi suurille kustannuksille freelancereille ja aloittelijoille. Jos käytät muokattuja verkkokaappaustekniikoita, ohjelmoijasi tai kehittäjät voivat maksaa sinulle tavallista korkeammat hinnat. DIY-lähestymistapa takaa kuitenkin laadukkaiden tietojen toimittamisen.

Lähestymistapa # 2: Verkkokaappaustyökalut ja -palvelut:

Useimmiten ihmiset käyttävät verkkokaappauspalveluja ja -työkaluja töiden tekemiseen. Octoparse, Kimono, Import. io ja muut vastaavat työkalut toteutetaan pienissä ja laajoissa mittakaavakeissa. Yritykset ja verkkovastaavat vetävät jopa tietoja verkkosivustoista manuaalisesti, mutta tämä on mahdollista vain, jos niillä on hyvät ohjelmointikoodit ja koodaustyöt. Chrome-laajennuksen Web-kaavinta käytetään laajalti sivustokarttojen luomiseen ja sivuston eri osien määrittämiseen. Kerran yksi tiedosto ladataan JSON- tai CSV-tiedostoina. Voit joko rakentaa verkkokaappausohjelmiston tai käyttää jo olemassa olevaa työkalua. Varmista, että käytät ohjelmaa paitsi raaputtavat sivustosi myös indeksoi verkkosivuasi. Yritykset, kuten Amazon AWS ja Google, tarjoavat kaavintavälineitä , palveluja ja julkisia tietoja ilmaiseksi.

Lähestymistapa 3: Data-a-Service (DaaS):

Data scraping yhteydessä data-as-a-service on tekniikka, jonka avulla asiakkaat voivat luoda mukautettuja tietojensitoja. Useimmat organisaatiot tallentavat kaapattuja tietoja itsenäiseen arkistoon. Tämän lähestymistavan etuna liikemiehille ja analyytikoille on se, että se tuo ne uuteen ja kattavampaan raaputusmenetelmään; se myös auttaa luomaan enemmän johtaa. He voivat valita luotettavia kaavinta, löytää trendejä ja visualisoida tiedot jakelemaan sitä ilman mitään ongelmia.

Ladattava Web Scraping Software

1. Uipath - Se on täydellinen työkalu ohjelmoijille ja voi ylittää yhteiset web-tiedonhaun haasteet, kuten sivun navigointi, kaivaminen ja PDF-tiedostojen kaavinta.

2. Tuonti. io - Tämä työkalu tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä ja raaputtaa tietoja reaaliaikaisesti. Voit vastaanottaa tuotokset CSV- ja Excel-lomakkeissa.

3. Kimono Labs - API luodaan haluamasi verkkosivut, ja tietoja voidaan kaapata uutislähteistä ja osakemarkkinoilta.

December 22, 2017