Back to Question Center
0

Kuinka luokitella Amazon-tuotehakuun kuten ison aikakauden myyjä?

1 answers:

Jokainen suurikokoinen online-myyjä osaa sijoittaa Amazon-tuotehakuun. Asia on, että ei ole olemassa muuta keinoa selviytyä sinne aktiivisena myyjänä, ellei parhaillaan parannat tuotesisältöjäsi etsimässä, niin että yhä useammat ihmiset näkevät sen. Huomaa kuitenkin, että se on jatkuvasti muuttumassa A9-haku ranking algoritmia, Amazon Marketplace tarvitsee sinua jatkuvasti sopeutumaan uuteen todellisuuteen - cheapest linux virtual server. Siitä huolimatta on olemassa todistettu tapa auttaa sinua ymmärtämään, kuinka sijoittaa Amazon-tuotehakuun niin, että myyntiin tarjottavat kohteet ovat aina näkyvissä leijonanosuudella kohdeyleisösi. Ja alla esitän teille, kuinka suorittaa tehtävä parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten sijoitetaan Amazon-tuotehakuun

Ennen kaikkea sinun on tunnistettava tärkeimmät avainsanasi. Tämän tehtävän suorittamiseksi suosittelen, että Googlen avainsanojen suunnittelija, avainsanan tutkimustyökalu, on avoinna. Vakavasti tämä hyvä vanha online-apulainen on hyvä lähtökohta, kun alat analysoida tärkeimpiä avainsanoja ja pitkäjänteisiä hakutermejä. Kun se on tehty, sinun täytyy tarkentaa massiivinen listaasi varmasti lyhyemmäksi tarkistuslistaksi, joka sisältää ainoastaan ​​vain voittaneen avainsanoja. Kyllä, se saattaa tuntua melko pelottavalta ja aikaa vievältä työltä, mutta onneksi on olemassa paljon erilaisia ​​työkaluja, jotka on erityisesti räätälöity perusteelliseen avainsanan tutkimukseen Amazon.

Tässä voit valita seuraavista vaihtoehdoista: Sellics (paras Amazon-avainsanan aikaisimpiin vaiheisiin), Sonar (hyvä löytää kaikki arvokkaat avainsanat, joita tarvitaan tuotteen sijoittamiseen), LSI Graph (ilmainen työkalu, erittäin hyödyllistä ymmärtää, kuinka sijoittaa Amazon-tuotehakuun - sen automaattisesti luoduilla avainsanavaihtoehdoilla, jotka liittyvät tuotteesi luokkaan tai yksittäiseen tuotteeseen, joka on myyty siellä), Moz (alkuperäinen hakukoneoptimointipalvelu, joka on suunniteltu tarkasti kohdennetulle sisällölle asiaan liittyvien avainsanojen optimointi), Thesaurus (kyllä, vakavasti, se on kaikkein aliarvioitu avainsanan tutkimusvälineitä, erityisesti Amazonin osalta - joten miksi et käytä sitä omalle kilpailuetulle, eikö?).

Ja tässä on muu käyttökelpoinen vaihtoehto ja käytännöllinen ehdotus sijoittaa hyvin Amazonin tuotehakuun, vaikka olisitkin vain aloittelija online-yrittäjä, ensimmäistä kertaa:

  • Älä epäröi tarjota alennuksia tai joitakin todella hämmästyttäviä tarjouksia - se on todella salamainen tapa parantaa tuotteiden konversioita alusta alkaen.
  • Varmista, että olet tyytyväinen asiakkaaseesi (pidä silmällä tähtiluokituksia ja tilausvirheitäsi siellä).
  • Säilytä riittävän varaston saatavuus.
  • Vaikka se on melko vaikeaa tehdä siitä täysin hallittavaksi, suosittelen erityisesti tarkentamaan asiakkaasi poistumistiheyttä. Se on erittäin tärkeä mittari, varsinkin kun kyseessä on tuotteen luokittelu tuotteesi Amazon-kohteen haussa.

December 22, 2017