Back to Question Center
0

Mitkä ovat tehokkaita tapoja tarjota voittavia tarjouksia ja lisätä tuotemyyntiä?

1 answers:

Jos etsit uusia markkinoita tai laajentaa liiketoimintaasi, Amazonin maailmanlaajuinen vähittäismyyntialusta on paras tilaisuus sinulle ja yrityksellesi. Jos hämmenät siitä, mistä markkinapaikasta haluat aloittaa tai jos sinulla ei ole tarpeeksi budjetointia verkkokauppasivuston luomiseen, Amazon.com on ehdottomasti mitä tarvitset - multivitamins az. Amazon on ainoa sähköinen kaupankäyntialusta maailmassa, joka tarjoaa runsaasti hämmästyttävän oivaltavaa kilpailutekniikkaa. Ja parasta se on, että voit saada sen edulliseen hintaan tai jopa ilmaiseksi.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit hallita Amazonin hyötyjä ja oppia tarkasti, mitä markkinoillesi haluaa. Löydät hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit tunnistaa parhaat markkinatilanteesi kilpailijat ja hämmästyttää niitä. Toivottavasti vinkkumme auttavat sinua menestymään Amazonissa ja tehdä yrityksestänne vauras. Joten pääse siihen! Tunnista paras markkinarako

Helpoin tapa määrittää markkinarako, jossa haluat kehittää yrityksesi on tarkistaa Amazon parhaiten myyjien luettelo. Jos olet jo valinnut markkinarako, voit käyttää parhaita myyntitiedotteita määrittääksesi, mitkä tuotteet todennäköisimmin houkuttelevat kohdemarkkinoille ja tuottavat huomattavan määrän myyntiin Amazonissa. Napsauttamalla kohdetta voit tarkistaa, missä se luokittelee myyntiä ja miten käyttäjät arvioivat sitä. Jos haluat saada enemmän vaihtoehtoja, voit tarkastella sivun vasemmalla puolella olevia alaluokkia. Alaluokat voivat antaa sinulle lisätietoja valituista markkinoista ja harkita kohdemarkkinoiden kaventamista. Voi olla, että ei ole muuta alikategoriaa kapeallesi, mutta se on mahdollista..Jos ei, kiinnitä huomiota niihin liittyviin alaluokkiin, sillä ne voivat myös antaa sinulle hyvän liikeidean.

  • Tunnista TOP-markkinakilpailijasi

Katso parhaita myyjiä, voit myös tunnistaa ensisijaiset kilpailijasi. Löydät nämä tuotemerkit Googlelta ja tarkista heidän tuotevalikoimansa. Lisäksi voit salata ne ostamaan ja ostaa tuotteita varmistaakseen asiakastuen ja toimitusaikojensa laadun. Lisäksi tarkista, mitä ylimmälläsi niche-kilpailijasi tekevät Amazonista, kun otetaan huomioon suppilon upsells ja downsells.

Amazon voi myös auttaa sinua päättämään, mitä voit tehdä. tuotteita, jotka sinun pitäisi myydä sille. Nämä tiedot voit saada parhaiten myyvien tuotteiden sivulta. Löydät korkealaatuisemmat tuotteet ja alhaisemmat hinnat. Näin tekemällä näin outsmart kilpailijoihisi ja tehosta Amazon-tuotteiden myyntiä.

  • Löydä super-korkea muunnos upsells

Amazon tutkimalla voit selvittää mitä ylellisyyttä sinun pitäisi käyttää markkinointisuppilossa. Voit täysin luottaa tähän foorumiin, koska se tekee paljon kokeita ja tutkimuksia ennen kuin käyttäjille annetaan tuloksia. Katsokaa sitten tarvitsemiesi tuotteiden bestseller-sivua ja napsauta luettelosta kaikkein hyvin ostettua tuotetta. Katso tuotteen valokuvan alla olevista kolmesta osasta ja näet usein ostetut osuudet, "asiakkaat, jotka ostivat tämän kohteen ostivat" -erittelyn ja "sponsoroivat tuotteet, jotka liittyvät tähän kohteeseen". Näiden osien tarkastamisesta saat arvokkaita kilpailuedellytyksiä koskevia tietoja.

December 14, 2017