Back to Question Center
0

Kuinka optimoida Amazonin tuotteiden luetteloita pitkien hakusanojen kanssa?

1 answers:

Katsotaanpa, että se toimii A9-tuotteidenhaun algoritmilla, Amazonin pitkillä hauisillä avainsanoilla on nyt erittäin suuri potentiaali, varsinkin jos verrataan Google AdWordsiin. Se tarkoittaa, että on olemassa varmasti suurempi määrä mahdollisesti voittaneita mutta silti kaivattuja pitkän hännän avainsanoja ja erityisiä hakutermejä löytyy Amazonin jokaiselta myyjältä, joka on valmis ja valmis viettämään aikaa tutkimalla niitä saadakseen voimakasta kilpailuetua. Siksi harkitsemalla alemman markkinatilanteen Amazonin kanssa pitkän hännän avainsanoja ja niihin liittyviä hakulausekkeita, ne voivat kirjaimellisesti tulla Goldmine tilaisuus sinulle.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Amazonin pitkillä hakusanoilla ja hakulausekkeilla voi tulla erittäin hyödyllisiä jokaiselle myyjälle, lähinnä siksi, että ne ovat ensimmäiset asiat, jotka antavat säätiön lähes kaikille olemassa oleville ja usein siellä käyville hakeville pyynnöille. Mikä enemmän - se tarkoittaa, että Amazonin pitkään hakusanoilla voi olla suuri määrä todella arvokasta mutta silti halpaa hakuliikennettä, jota käytetään omaan etuosiin.

Asia on, että yleisen verkkokauppaliiketoiminnan ja Amazonin yleisen käsitteen lisäksi käytännöllisesti katsoen kaikilla pitkällä hakusanoilla tarkoitetaan tavallisesti vähemmän hakuja liikennettä. Siksi useimmat meistä saattavat myös uskoa, että heillä on vähemmän myyntipotentiaalia, varsinkin jos verrattiin tavanomaisesti tunnettuja lyhyitä hännän avainsanoja. Huomaa kuitenkin, että jos pääkohdat asetetaan Amazonin pitkille hakusanoille, asiakkaasi liikennettä voidaan kohtuudella odottaa olevan varmasti kohdennetumpi. Yksinkertaisesti siksi, että tuloksesi näytetään todennäköisimmin alaspäin konversiosuppilossa. Ja se tarkoittaa, että sinulla on lähinnä enemmän tulonopeutta, lähinnä sen seurauksena, että suurin osa asiakkaista näkee todennäköisimmin täyttävän varsinaisen ostoksen useilla eri avainsanoilla. Ei vain yksi.

Mutta täällä olemme tulossa lopulta - suurin haaste Amazonin ja pitkän hännän avainsanoja on, että on itse asiassa paljon vaikeampaa löytää niitä, eikä muita yksinkertaisia ​​avainsanoja ja hakulausekkeita..Tarkoitan, että määritelmällä lyhytkohtaiset avainsanat eivät ole vain yleisiä ja ytimekkäitä lausekkeita, jotka kootaan helposti, ilman laajaa avainsanatutkimusta. Toisaalta kuitenkin pitkät häntä hakulausekkeet ovat tyypillisesti muotoiltu ehdottomasti tarkempia ja hämmästyttäviä hakulausekkeita, joita joku kauppias, mukaan lukien Amazonin myymät, on vaikea paljastaa. Ja tässä on kaksi pääasiallista tapaa rakentaa alkuperäinen tarkistuslista ja parantaa myymälääsi Amazonin kanssa pitkillä hännän avainsanoilla. Tässä ovat ne.

Ensimmäisen vaihtoehdon vuoksi suosittelen käynnissä olevan PPC-kampanjan. Näin voit ajaa läpi hakutermiraportin, joka kattaa asiaankuuluvat hakutermisi - ja olet valmis. Huomaa kuitenkin, että tämä perusmenetelmä yleensä osoittautuu riittämättömäksi lähinnä siksi, että se tarjoaa usein liian pitkän avainsanaluettelon, joka on yksinkertaisesti vaikea kampaa ainakin yksin.

Toinen vaihtoehto, jolla luodaan kokonaisluettelo, joka kattaa kaikki asiaankuuluvat Amazonin pitkät hakusanat, tekee sen erityisen räätälöidyn avainsanan tutkimustyökalun avulla. Mitä tulee minuun, suosittelen käyttämään Sonaria sen valtavaan tietokantaan yhdistämään kaikki pitkän hännän avainsanat ja hakulausekkeet jokaiselle tuotteelle, jonka sinulla on myynnissä. Asia on, että tämä työkalu ei ainoastaan ​​luo sinulle yläosaa = suoritetaan avainsanaehdotuksia (perustuu todellisten hakutulosten määräarvioihin), mutta mahdollistaa niiden lajittelun liikennevolyymillä (korkeasta alhaalta). Ja tämä tarkoittaa sitä, että käyttämällä tätä räätälöityä työkalua voit luoda tärkeimmän listan tärkeimmistä pitkistä hännän avainsanoista Amazonille - nopeasti ja helposti Source .

December 13, 2017