Back to Question Center
0

Miten Amazon Sales Central toimii?

1 answers:

Verkkokauppiaat, jotka päättävät myydä tuotteitaan Amazonissa, on valittava Amazonin toimittajan keskus- ja Amazon-myyjäkeskuksen välillä. Miten nämä keskukset palvelevat ja mitkä tekijät voivat vaikuttaa valintasi mukaan? Nämä kysymykset aion vastata tässä lyhyessä viestissä. Me kattaisimme myyjän ja myyjän välisen eron kesken ja keskustelemme molempien ensisijaisista hyödyistä. Toivottavasti nämä tiedot auttavat sinua ymmärtämään, mikä vaihtoehto toimii parhaiten yrityksellesi.

Amazon Sales Central vs. Amazon Vendor Central

ensimmäisenä myyjänä) ja vähittäiskauppiaana (kolmannen osapuolen kumppani). Amazon toimii eri tavoin ensimmäisen ja kolmannen osapuolen myyjien kanssa. Näiden erojen ymmärtämiseksi sinun tulisi ensin ymmärtää, miten erottaa myyjät ja vähittäismyyjät.

Ensimmäisenä myyjänä käytät Vendor Centralia joko jakelijana tai valmistajana. Myyjäksi voit myydä tuotteita irtotavarana Amazoniin, ja Amazon puolestaan ​​myy näitä tuotteita tavaramerkkinsä alla asiakkailleen. Tässä tapauksessa Amazon saa osan myynnistä. Kuitenkin tällä ohjelmalla kaikki Amazon toimittavat toimitus- ja toimitusasiat. Vendor Central -kumppaneiden toimittamat kohteet voidaan erottaa tunnuksella "Amazon myy ja myy."

Kolmannen osapuolen myyjänä kannattaa käyttää Amazon Sales Centeria. Lisäksi jälleenmyyjänä voit käyttää Amazon Sellers Fulfillment (FBA) -palvelua. Se on erittäin kätevä, koska tämän ohjelman mukaan Amazon lähettää kaikki tilauksesi itse. Vaihtoehtoisesti voit käsitellä kaikkia lähetysprosesseja itse..

Verkkokauppiaat, jotka haluavat viettää vähimmäistason Amazon-palveluissa, tyydyttää Amazon Seller Centralin kanssa. Se myös antaa sinulle mahdollisuuden asettaa vähimmäishinnat tuotteillesi ja pysyä kilpailukykyisenä omassa markkinariskissasi. Toinen etu on se, että voit asettaa hinnan, jonka mielestäsi tuotteisiisi vaikuttaa. Se tarkoittaa, että jos haluat edistää laatua, voit helposti tehdä sen.

Amazon väittää, että se palkitsee ilmoitetut hintatarjouspyynnöt. Ne myyjät, jotka käyttävät Vendor Centralia, voivat kuitenkin väittää tämän lausunnon, koska todellisuudessa Amazon vain harvoin.

Amazon-rankingin johtajien mukaan kaikkien muiden myyjien hintojen on oltava samat. Tämä tarkoittaa sitä, että heti kun joku ilmoittaa Amazonille alhaisemmasta hinnasta tietyllä tuotteella tämän alustan ulkopuolella, tuotteen hinta laskee. On hankalaa saada Amazonin nostamaan hinta takaisin MAP: lle.

Myyjän keskusyhteistyökumppaneihin verrattuna myyjän keskukseen on enemmän hinnoittelua. Niille, jotka etsivät hyvää kumppanuutta Amazonin kanssa, Vendor Central tarjoaa enemmän mahdollisuuksia.

Jos puhumme listan optimoinnista, Amazon Seller Central tarjoaa suuremman joustavuuden. Voit helposti vaihtaa nimikkeitä, korjata luettelopisteitä ja kuvauksia sekä päivittää kuvia.

Lopuksi haluaisin sanoa, että mieluummin käytetään Amazon Sales Centeria, koska se tarjoaa enemmän etuja ja tukea. Lisäksi minulla on jatkuvasti pääsy Myyjän tukipalveluun Source .

December 13, 2017