Back to Question Center
0

Voitteko antaa minulle hienoja vinkkejä Amazonin tuotekuvaukseen ja optimointiohjeisiin?

1 answers:

Kyllä, minulla on muutamia älykkäitä suosituksia ja Amazonin peruskäsikirjan ohjeita, joilla voit kasvattaa myyntiä siellä. Ja kaikki on melko yksinkertainen - sillä on hyvin optimoitu ja tehokas tuotekuvauksen osa (tuotekohtainen sivunumero) ja sen tekeminen mahdollisimman kuvaavaksi on avain vankkaan myynnistämiisi tälle todella tungokselle. Tosiasia on, että ostajat panostavat voimakkaasti erityisesti tuotekuvaukseen, kun kerätään kaikki tarvittavat tiedot myytävästä tuotteesta ennen lopullisen päätöksen tekemistä ostoksen tekemisestä kanssasi - advantages of cat5e over cat5e. Ja alla näytän ydinelementit ja tärkeimmät tärkeät ehdotukset, jotka olen hankkinut Amazonin tärkeimmistä tuotekuvausohjeista. Katsotaanpa siis kaikki!

Amazon Tuotekuvaus: Perusohjeet optimointia varten

Seuraavassa on joitain parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit luoda täydellisen räätälöidyn tuotekuvauksen osion Amazonista. Seuraavassa on tärkeimmät avainsanaehdotukset, joita sovelletaan ja yleisimpiä häiriöitä, joita on vältettävä kaikin keinoin.

Varmista, että sinulla ei ole yhtään seuraavista elementeistä:

 • Varatut tai merkityksetöntä tietoa mistään muista myytävistä tuotteista, jotka olet jo luetellut Amazonissa.
 • Myyjän nimi, sähköpostiosoite, verkkosivuston URL-osoitteet tai muu yrityskohtainen tieto.

Sisällön ideoita, jotka perustuvat Amazonin tuotekuvaukseen Ohjeet
 • Epävarma lausunto tai erityiset myynninedistämislauseet, kuten "kuuma myynti", "top deal"
 • Tässä on luultavasti parhaat käytännöt ja tärkeimmät ominaisuudet, joita käytetään tuotteen kuvaukseen. Harkitse seuraavat optimointisuositukset, jotka yhdistin Amazonin tunnistamien yleisten standardien ja sisällön vaatimusten mukaisesti.

  • Ole ennakoiva - muokata sisältöä niin, että se vastaa mahdollisimpiin asiakkaisiisi toistuviin kysymyksiin.
  • Älä koskaan anna etusijalle kaksinkertaisen upotuksen avainsanoja sekä sisällissivullasi että tuotetietosivun loppupäässä. Muuten se voi olla Amazon-tuotteen kuvauksen ohjeiden vastaista. Siksi se voi myös näyttää joko roskapostilta tai se voidaan helposti tunnistaa pelkästään tuhlaamasta merkkimäärääsi.
  • Aseta oikea tarkennus sisältöesi päasiakkaisiin, kuten asiakaspalautukset, jatkuva hintaohjaus, täyttämismenetelmä sekä itse laadukas sisältö.
  • Älä koskaan anna panoksesta tiettyihin vaatimuksiin ja / tai tarjouksiin. Tietenkin, jos et halua asettaa itsesi todella vakavaan vaaraan jäädyttää. Asia on, että myyjät eivät saa esittää mitään erityisiä väitteitä ja tarjouksia - se on yksinkertaisesti rikkomus Amazonin tuotekuvausohjeiden vastaisesti.
  • Tee parhaasi, jotta voit maksimoida hahmojen määrän, nimittäin tuotenimesi, luettelomerkintöjen luettelon, kohteen kuvauksen sekä tärkeimpien kohdesähkähakujen, jotka tulevat tuotetietojesi taustaosaan sivu. Varmista, että olet täyttänyt kunkin osion kokonaan, jotta tuotteesi paitsi korkeampi sijoitus, mutta auttaa sinua parantamaan tuloksia ja parantamaan indeksointia samanaikaisesti.

  December 13, 2017