Back to Question Center
0

Mitkä ovat tärkeimmät tekijät Amazon SEO?

1 answers:

Ennen kaikkea, ottakaamme sen - Amazon SEO otettu asteikolla voi tuntua paljon kuin perinteinen käsite hakun optimointi suuret moottorit, kuten Googlen itse. Verkkokaupan optimoinnilla on kuitenkin yksilölliset erityispiirteensä, ja on erittäin tärkeää ymmärtää selvästi, mikä toimii lähes samalla tavalla ja mitkä sijoituskohteet ovat omat ainutlaatuiset piirteitään. Joten pitäen mielessä, että Amazon SEO pääasiallisesti vastustaa alkuperäistä keskimääräistä SEO-strategiaa pelkästään ostotarkoituksensa avulla, ajetaan läpi tuotekehitysoptimoinnin tärkeimmät näkökohdat ja selkeästi mainitsevat ensisijaiset tekijät siellä.

Amazon SEO kääntyy noin kahden tärkeimmän ranking elementtejä - tekijät merkitystä ja suorituskykyä tekijöitä. Relevanssitekijät - on tarkoitettu yleensä osoittamaan, kuinka hyvin tietyn tuotteen myynti vastaa hakukyselyä, jota elää ostajat etsivät mitä tarvitsevat. Itse asiassa kaikki merkityksellisiä tekijöitä mitataan kohdennetuilla avainsanoilla (pitkillä hakupyynnöillä) sekä niiden sijoittamisesta tuotetietoihisi (tuotenimi, kuvaus, luettelopisteiden luettelo jne.). Suorituskyky-tekijät - kattavat tärkeimmät muuttujat, kuten napsautussuhteet ja tulosprosentit, jotka perustuvat mittakaavassa tapahtuneeseen yleiseen myynnin edistymiseen. Yksinkertaisesti sanottuna, Amazon SEO panostaa suorituskykyä osoittaakseen, kuinka hyvin tuote on myyty asiakkaille tähän mennessä.

Ottaen huomioon, että tosiasiassa tungosta markkinapaikalla tarjottavat tuotteet löytyvät vain tiettyä avainsanahakemusta käyttäen, perusteellinen avainsanatutkimus on ensimmäinen tehtävä Amazon SEO: n kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että valitsemalla oikea joukko tärkeimmistä kohdesanoista, joissa on pitkät hakutermit, sekä niiden suosituin sijainti, on ensimmäinen haaste, joka on täytettävä siellä..Suosittelen henkilökohtaisesti suosittelemaan yhtä näistä käytönaikaisista online-ohjelmistotyökaluista (kuten Sonar, avainsanan tarkastaja, Jungle Scout), jotta asiat olisivat helpommin toteutettavissa, ainakin ne, jotka liittyvät täsmälleen avainsanatutkimukseen. Näin saat vain suuren kuvan kaikista asiaankuuluvista termeistä, mutta saat arvokkaita käytännön ehdotuksia ja avainsanatiedostoja Amazon-asiakkaiden suorasta tuotelahdistuksesta.

Muista, kun se tulee Amazon SEO jokaisella avainsanan sijainti on väliä. Se tarkoittaa, että valitsemalla oikea sijoittelu valtavaan luetteloon mahdollisesti avautuvista avainsanoista ja pitkäjänteisistä hakutermeistä pidetään aina tärkeimpien tärkeysjärjestysten joukossa. Siksi sinun on priorisoitava kohdekielesi merkityksellisillä ja arjen käyttötaajuuksilla. Jälleen kerran - asiat voivat olla paljon helpompaa, kun luotettava online-auttaja auttaa. Ja tässä on muutamia perusehdotuksia tuotetiedon optimoinnista jokaisella osastolla:

  • Tuotteen otsikko - suosittelemme ottamaan huomioon kaikkein tärkeimmät ja mahdollisesti voittaneet avainsanat ja pitkäjänteiset hakutermit sijoitetaan lähemmäksi alkua niiden tärkeyden mukaan.
  • Bullet Points - sopivat hyvin pitkien hännän avainsanojen kuvaamiseen tuotteen tärkeimmistä hyödyistä sekä ainesosista, materiaaleista, päivittäisestä käytöstä, ylläpidosta jne.
  • Tuotekuvaus - pitäisi myös luottaa pitkäkantoisiin avainsanoihin, jotka perustuvat vakuuttaviin ideoihin ja kohtuullisiin ja tukeviin tietoihin, jotka auttavat sinua kehittämään enemmän potentiaalisia asiakkaita todellisiin ostajiin.
  • Backend-ehdot - koska elävät ostajat eivät koskaan näe niitä, se on hyvä paikka kuljettaa loput jäljellä olevista tavoitehankkeista Source .
December 13, 2017