Back to Question Center
0

Mitkä ovat parhaat Amazon-avainsanatyökalut?

1 answers:

Miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa käyttävät Amazonia etsimään ja ostamaan kaikenlaisia ​​tuotteita, alkaen ruoasta ja ruoan viimeistelystä sekä kotipalvelujen viimeistelystä. On kätevää tehdä ostoksia Amazonilla, koska täältä voit nopeasti löytää kohteita, joita tarvitset lukuisten suodattimien ja toimintojen ansiosta. Lisäksi voit lukea käyttäjän palautetta ja tarkistaa myyjän luokituksen. Ei ole vaaraa siitä, että sinut huijataan täältä, kun Amazon huolehtii kaikista asiakkaista ja myyjistä.

Amazon-myyjän tilisi luominen on helppoa. Ei kuitenkaan ole yhtä helppoa voittaa sitä. Sinun täytyy optimoida sivusi A9-algoritmivaatimusten mukaisesti. Yksi Amazonin optimointikampanjan tärkeimmistä vaiheista on avainsanan tutkimus. Investointien aika ja pyrkimykset kohdistettujen avainsanojen arvioinnissa voivat maksimoida tulopotentiaalin ja nostaa tuotteesi sijoituksia kohdennettuihin ja arvokkaisiin hakukyselyihin.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten voit tehdä avainsanatutkimuksen Amazonista, jotta tuotteesi näkyvät potentiaalisille asiakkaillemme SERP: ssä. Tarkastelemme tarkemmin eri Amazon-avainsanatyökaluja ja yritämme löytää arvokkaimman.

Amazonin avainsanan tutkimusvälineet

Useat tekijät voivat auttaa tuotteitasi korkealla Amazonin hakutulossivulla. Näitä tekijöitä ovat arvosteluiden laatu ja määrä, aiemmin tekemäsi myynnin määrä, tuotesivusi muuntokertoimella (kuinka monta käyttäjää ostaa tuotteesi) ja relevanssin (kuinka tärkeitä tuotteesi ovat käyttäjien kyselyt) . Suurin osa näistä optimointiin liittyvistä näkökohdista vie aikaa, mutta listan osuvuuden lisääminen on jotain, jota voidaan hallita välittömästi.

Suurin etu on se, että on olemassa määrällisiä tapoja tietää täsmälleen mitä hakutermejä sinun on sisällytettävä yritystietoihisi lisätäksesi myyntiäsi.

Joten, keskustelemme eräistä työkaluista ja strategioista löytääksesi kohdistetut avainsanat Amazonin liiketoiminnan edistämiselle.

Keywordtool.io

Tämä ammattityökalu auttaa löytämään parhaat avainsanaideoita yrityksille. Se toimii lähes samalla tavoin kuin Google Avainsanojen suunnittelija. Ensin sinun on annettava ehdotettu avainsana ja hankittava luettelo niihin liittyvistä hakutermeistä, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät tuotteiden löytämiseen. Tämän työkalun suurin etu on, että voit saada avainsanahakuja Amazonille. Se auttaa luomaan asiaankuuluvia pitkäjänteisiä hakutermejä ottaen huomioon Amazon-haun ehdotusfunktio.

Amazon tarjoaa käyttäjille hakuehdotuksia, kun he lisäävät hakulausekkeihin liittyvät täsmälliset kyselyt. Amazon käyttää hienostunutta algoritmia tarjoamaan käyttäjille parhaat hakutuotteet kyselyyn. Avainsanatyökalu käyttää tätä Amazon-ominaisuutta tuottaakseen satoja pitkäjänteisiä hakutermejä Amazon-listan optimointiin. Kun laitat avainsanasi järjestelmään, avainsanatyökalu sijoittaa sen Amazon-hakukenttään ja liittää siihen useita kirjaimia ja numeroita. Tuloksena saat yrityksesi avainsanojen ehdotuksia Source .

December 8, 2017