Back to Question Center
0

Kuinka voin luoda verkkosivustosi käänteisiä linkkejä parhaalla mahdollisella tavalla?

1 answers:

Ennen kaikkea muuta, kohtaamme sen - Google, samoin kuin muut suuret hakukoneet, eivät todellakaan halua luottaa verkkosivustoosi tai blogiin. Minusta minun piti maksaa paljon aikaa ja vaivaa luoda backlinksia verkkosivustolleni vain yhdellä yksinkertaisella tarkoituksella - vakuuttaa Googlelta, että verkkosivustoni on todella arvovaltainen, jota elävät hakijat voivat luottaa, joten kohtuudella kannattaa suositella ja osoittaa laajemmalle yleisölle SERP: n luettelossa. Toisin sanoen, kun luotiin linkkejä omalle verkkosivustolleni, ajattelin jokaista linkkiä eräänlaisena kolmannen osapuolen validoinniksi. Tällä tavalla siirryttiin vain laadukkaiden käänteisten tuotteiden viljelyyn. Viime kädessä - muuntaakseni verkkosivustoni täysin luotettavaksi ja luotettavaksi lähteeksi, joka tarjoaa käyttäjälle todellista lisäarvoa alkuperäisellä ja puhtaasti ainutlaatuisella sivusisällöllä.

Ja on olemassa monia erilaisia ​​tapoja muotoilla kiinteä backlink-profiili SEO-tarkoituksiin. Ja luoda backlinksit verkkosivustolleni, olen henkilökohtaisesti keskittynyt strategiseen sisältöön - ennen kaikkea. Ei vain siksi, että löysin käännösten ansaitsemisen korkealaatuisella sisällöllä, joka todella on saatavilla pienyrityksille, mutta koska se todella toimii - luoda hyödyllistä sisältöä, joka sanoisi olevansa tervetullut jakelemaan, jakamaan ja yhdistämään. Seuraavaksi aion näyttää tehokkaimmat lähestymistavat sisältöön, jota käytin menestyksekkäästi luomaan käännöksiä omalle verkkosivustolle ja parantamaan yleistä SEO-edistystä asteikolla. Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ja sisällön lähestymistapoja saadaksenne yhtä hyödyllisen linkkirakennustrategian minulle.

Määritä, mikä sisältö sopii yleisösi parhaiten

Ensinnäkin, mieti, minkä tyyppinen jaettavissa oleva sisältö olisi parhaiten kohdeyleisölle. Ilmeisesti kaikissa niissä tai liike-elämässä ihmiset etsivät vain hyvin kirjoitettua verkkosisältöä, joka olisi nautinnollista, hyödyllistä ja asiaankuuluvia - kaikki yhdessä. Katsokaa ympärillesi omaa kapeikkoasi ja ota hyvin muotoiltu päätös sellaisista sisällön tyypeistä, joita lukijat kuluttavat laajalti, kun he lukevat, mainitaan tai linkitetään. Yleisesti ottaen parhaita jakelukelpoisia ja arvokkaita sisältöjä kattavat temaattiset oppaat, tapaustutkimukset, reseptit, tarkistuslistat käytännön vinkkejä ja temppuja, jne.

Tutkimus ja kehittäminen ainutlaatuisen jakava sisältö

Kaikki tämä on melkein itsestään selvää - koska sinun tarvitsee luoda arvokasta sisältöä tärkeimmän strategisen avainsanan mielessä. Antakaa vain, että avainsanatutkimus verkkoanalyyttisten työkalujen avulla osoittaa, mitä yleisösi etsivät, mitä kirjoituksia ihmisiä arvostetaan ja mitkä niistä vaaditaan viime kädessä.

Jaa sisältösi

Ei ole olemassa erityistä strategiaa, mutta päätin saada yritykselleni erityisen tukisivun, jolla luodaan käänteisiä yritystietosivustoilleni. Voit myös harkita online-asiakasresurssikeskuksen luomista esimerkiksi tärkeimpien aihekeskustelujen tai asiakkaiden usein kysyttyjen kysymysten ja vastausten osuuksien avulla. Näin voit vain lisätä ihmisiä jakamaan sisältöäsi ja linkittämään sinut takaisin, mutta vahvistamaan luottamusta käyttäjien keskuudessa. Googlen arvostaisi sitä, että palkitsisi korkeamman sijoituksen omalle verkkosivustolle tai blogille. Työskentele jatkuvasti ja älkää houkutko investoimaan aikaa ja vaivaa - joka maksaa aina, olen varma Source .

December 8, 2017