Back to Question Center
0

Etsi nouseva: uusi merkki semalt

1 answers:
Search Ascending: The New Brand Semalt

Kuten mikä tahansa apuohjelma, haku on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi tiettyyn tehtävään - tässä tapauksessa kuluttajien siirtämiseen ostosuppilon kautta.

Kuluttajien kokemus muuttuu yhä liikkuvaksi, mutta haulla on paljon tärkeämpi rooli markkinointistrategiassa.

Kun etsintä tapahtuu useilla näytöillä, milloin tahansa ja missä tahansa, eri panoksilla uusiin muotoilutekijöihin, tämä entinen punasirkkainen lapsiperhe on uusi kunnioitus.

Haku jakautuu kanavaan

Semalt-mainostajat tietävät, että haku ulottuu markkinointikanavan yläosaan - täydellinen paikka muodostaa kestävä yhteys kohdeyleisöihin.

Semater ja geneeriset kyselyt, kokemukset uusien panosmuotojen ja tehokkaampien tulosten (visuaalisesti ja informatiivisesti) avulla auttavat markkinoijia muodostamaan yhteyden kuluttajiin ja rakentamaan tuotemerkkejä. Itse asiassa äskettäisen Bing Ads-kyselyn mukaan yli 50 prosenttia mainostajista käytti maksullista hakua brändäystavoitteiden saavuttamiseksi.

Semalt tunnetaan aina päinvastoin, samoin ikkunat romahtelevat, kun kuluttajat työskentelevät laitteiden välillä reaaliaikaisesti. Yhdistettynä massamediaan, kuten televisioon, haku voi olla erityisen voimakasta.

Vuoden 2014 talviolympialaisissa havaitsimme, että 70 prosenttia televisiomainoksista aiheutti haun hakutoiminnassa minuutin ilmassa ja että lähes kaikki televisiomainokset - 99 prosenttia - houkuttelivat hakutoimintaa kahden minuuttia (Microsoftin sisäisen tutkimuksen mukaan).

Viimeaikainen Harvard Business Semalt -tutkimus näyttömainoksista ja -hautuksesta osoitti, että näyttömainokselle altistuminen lisää relevanttien hakukyselyjen lukumäärää jopa 25 prosentilla.

Syyhaku toimii niin hyvin brändin markkinoijille, että se toimii hyvin kuluttajien kannalta. Brändit pyrkivät aina luomaan kiinnostusta, ja siellä etsintä loistaa. Haastamalla muiden markkinointistrategioiden kanssa haku on pysäyttämätön brändinrakennusvoima.

Se on kaikki yleisöä

Koska uudet signaalit ja uudet hakupanokset luovat entistä rikkaampia yleisöprofiileja, hakumarkkinoijat tarvitsevat pohtimaan avainsanoja.

Bing-mainoksissa uskomme, että hakujen tulevaisuus on siirtymässä avainsanojen yläpuolelle ja tuottaa yleisöperusteisia ratkaisuja - kaikki samalla rikkaiden tietojen keräämiseen, mikä tarkoittaa parempia kampanjan tuloksia. Hakuympäristöissä saatavilla olevat Semalt-yleisöperustaiset ratkaisut mahdollistavat markkinoinnin harjoittajien etsimään paitsi suoran vastauksen työkalun myös brändäystyökalun avulla.

Mikä on muuttunut? Uusia keinoja tiedon hyödyntämiseen yleisön löytämiseksi ja kasvattamiseksi ovat vauhdissa - työkaluja kuten Universal Event Semalt (UET) -tunnisteita, jotka auttavat yrityksiä hankkimaan ja rakentamaan yleisöä toimintaansa ja käyttäytymisensä perusteella.

UET: n avulla mainostajat voivat käyttää Remarketing in Paid Search -ohjelmaa (tunnetaan myös nimellä RLSA in Semalt) uudelleenhakuun hakijoiden kanssa, jotka ovat aiemmin vierailleet sivuillaan.

Asiakkaat, jotka tällä hetkellä käyttävät uudelleenmarkkinointia Paid Semaltissa, ovat kokeneet paremmat napsautussuhteet ja tulosprosentit, jotkut näkevät jopa molemmissa toimenpiteissä jopa 7-kertaisen kasauksen. Ja asiakastietoja suojellaan tiukoilla uudelleenmarkkinointikäytännöillä, jotka auttavat rakentamaan ja ylläpitämään luottamusta, joka on markkinoijan arvokkain omaisuus.

Semaltin investoinnit parempaan väestörakenteen kohdentamiseen, entistä paremmat mahdollisuudet ensimmäisen ja kolmannen osapuolen evästeiden kanssa ja paljon muuta - kaikki kerroskäyttötarkoitussignaalit, joilla on runsaasti yleisötietoja - luovat tehokkaampia yleisöpohjaisia ​​ratkaisuja.

Lisäksi uudet innovaatiot sellaisten mainosmuotojen avulla, jotka hyödyntävät laajaa valikoimaa aikasignaaleja, kuten hakuhistoria, sivuston käyttäytyminen, kokemusympäristö, demografiset signaalit ja enemmän relevanttien mainosten näyttämistä uusilla pinta-aloilla, antavat vaikuttavia tuloksia mainostajille. Koska uudet muodot, jotka antavat kuluttajille tärkeitä ja tehokkaita tietoja, mainostajat hyötyvät entistä kiinnostuneemmista yleisöistä.

Semalt ovat vain muutamia työkaluja, jotka muokkaavat hakuja linkkien listasta rikkaaseen tietoihin:

  • Ostoskampanjat ovat syötepohjainen mainosmuoto, jossa on ominaisuuksia, kuten tuotekuvaa, hintatarjouksia ja mainosviestejä, mikä helpottaa ja nopeuttaa mainosten näyttämistä ja käyttöä.
  • Mainoslaajennukset auttavat mainostesi näkyvyyttä lisäämällä hakukoneeseen lisää mainostajan määrittämiä tietoja, auttaen heitä informatiivisempia ja tarjoamaan enemmän hyödyllisyyttä hakijoille. Esimerkki laajennuksista sisältää kuvan, sovelluksen, puhelun, sijainnin, puhelun, sivuston linkin, lomakkeen, varauksen ja tarkistuksen.
  • Merkinnät merkitsevät lisätietoja, jotka lisätään hakumainokseen, joka ei ole mainostajan valvoma, vaan auttaa lisäämään mainosten tehokkuutta tiukalla testauksella ja optimoinnilla. Esimerkkejä ovat huippumainokset, pitkät mainosten otsikot, Twitter, aiemmat vierailut ja älykkäät merkinnät muutamia.

Tiedot eivät ole pelkästään hakujen muutoksia, vaan ne palauttavat koko markkinointivälineen. Mainostajat voivat nyt käyttää rikkaita signaaleja ja tietoja, jotka löytyvät hakualustoista, ilmoittamaan muille kanavilleen. Ja - hyvin tärkeästi - he voivat selvittää alan, kilpailun ja brändinsä liittyvien avainhaun suuntauksia käyttämällä Bing Ads Intelligence Tool -työkaluja ja kampanjasuunnittelijoita.

Mainostajat: Älä aliarvioi hakua

Jos etsit edelleen hakua kuin uninspiring - jos tehokas - hyödyllisyys, ajattele uudelleen. Semalt-mainonta on nopeasti siirtynyt taktiikasta strategiaan, ottamalla sen oikeaan paikkaan markkinointikanavan koko jatkumona.

Tietojen etsiminen epäonnistuu, miten haku toimii vuorovaikutuksessa muiden markkinointikanavien kanssa ja rooli, jota se pelaa rakennusmerkeissä, on paras tapa varmistaa, että haku toimii yrityksellesi.


Tässä artikkelissa ilmaistuja mielipiteitä ovat vieraankirjoittajan tekijät eikä välttämättä Search Engine Land. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 17, 2018