Back to Question Center
0

Mikä on Amazonin tuotetunnus?

1 answers:

Amazon-myyjänä kannattaa olla tietoinen siitä, että jokaisella Amazon-tuotteella on tunnusnumero. Tuotetunnisteita voidaan käyttää uusien tuotesivujen ja listojen luomiseen. Monilla Amazon-luokilla on omat UPC-tunnuksensa. Ainoa maailmanlaajuisesti toimivan Amazon UPC: n laillinen tuottaja on GS1 (Global Standard 1). Tämä yritys tarjoaa globaaleja standardeja toimitusketjun viivakoodauksille. Globaali standardi 1 antaa jokaiselle Amazon-tuotteelle Global Tradein tuotenumeron.

GS1-vaatimusten noudattamiseksi sinun on otettava huomioon vähittäismyynnin kohteena olevat tuotteet, tuotetietojen laatu ja kyseisessä tuoteluokassa myytävät erityiset vaatimukset.

Tässä artikkelissa selitetään GTIN: ien ja UPC: ien rooli tuotteiden myynninedistämisessä Amazonin maailmanlaajuisella kaupankäynnin alustalla.

Ennen kuin jatkamme, minun on huomattava, että Amazon aikoo lähteä ristissä tarkistamaan UPC-koodit, jotka on osoitettu eri ASIN: iin niiden markkinoilla GS1-tietokannasta. Se voi tarkoittaa, että kaikki myyjät, joilla ei ole aitoja UPC-koodeja, voidaan poistaa Amazon-hakutuloksista.

Amazon UPC-koodit: mitä he ovat ja miksi he tarvitsevat niitä?

UPC-koodi on viivakoodisymboli, joka on yksilöllisesti osoitettu kullekin kaupalle. Sitä käytetään laajalti Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja muissa englanninkielisissä maissa. Se koostuu 12 numeerisesta numerosta, jotka näyttävät UPC: n yrityksen etuliitteen, kohteen viitenumeron ja tarkistusnumeron. GS1: n yksilöimättömille tuotemerkkien omistajille antamat ensimmäiset numeronumerot on merkitty tuotteisiin, joissa on UPC-symboleja.

Seuraavat viisi numeroa näyttävät kohteen viitenumeron. Tuotemerkin omistaja on nimennyt ne viittaamaan tiettyyn kohteeseen.

Ja viimeinen numero kutsutaan tarkistusnumeroksi. Se on laskettu luku, joka perustuu edellisen numeron MOD-tarkistusnumeroon.

UPC-koodit voivat olla kahdentyyppisiä - UPC-A ja UPC-E. Ero on se, että UPC-E-koodi on lyhyempi ja nollaa tukahdutetaan. Se tarkoittaa, että et näe 0: ää viivakoodissa, vain vastaavan GTIN: n sisällä.

Mikä on ASIN (Amazon Standard Identification Number)?

Amazon Standardin tunnistusnumeroita käytetään Amazonin tuotteiden tunnistamiseen. Ne koostuvat 10 kirjaimen ja numeron ainutlaatuisista lohkoista. ASIN-koodi vaadittavasta tuotteesta löytyy Amazonin tuotetietosivulta. On huomattava, että Amazon-kirjojen kohdalla käytetään ISBN-viivakoodia. Standardi tunnistenumero on sama kuin ISBN-kirjoissa. Kaikkien muiden kohteiden osalta kuitenkin uusi vakionumero luodaan, kun kohde ladataan Amazonin luetteloon.

Tuotteen ASIN-koodi lisätään tuotetiedossivulle muiden tuotetiedotteiden, kuten värien, koon jne., Kohdalla. Tätä koodia voidaan käyttää tuotteiden etsimiseen Amazonin luettelossa. Kun kirjoitat määrätyn ASIN- tai ISBN-koodin Amazon-hakukenttään, saat tarvittavat hakutulokset tällä koodilla (edellyttäen, että tuote on luettelossa) Source .

December 6, 2017