Back to Question Center
0

Mitä minun pitäisi tietää Amazon-avainsanan tutkimuksesta tulla hyvä myyjä?

1 answers:

Jokainen kokenut online-jälleenmyyjä myy Amazon tietää tutkimus voi tulla vankka perusta kukoistava pudota-toimitus liiketoimintaa. Ja kohta kohtaamme sen heti - Amazon-asiakkaiden tavat tarvitsevat tutkimusta ja syvällistä ymmärrystä tietenkin, jos haluat, että tuotetietosi ovat optimoituja ja näkyvät parhaiden hakutulosten joukossa. Lopulta - tuottaa sinulle enemmän liikennettä asiaankuuluvista avainsanoista, mikä lisää tuloksiasi. Mutta asia on, että toisin kuin suuret hakukoneet (kuten Googlen itse, samoin kuin Yahoo tai Bing), Amazonin hakusuoritusalgoritmilla on omat "tuote-centriset" erityispiirteensä. Se tarkoittaa, että Hakukoneoptimoinnin (SEO) näkökulmasta et ole suositeltavaa pitää vedot pääasiassa Google AdWordsissa, ainakin Amazon-avainsanan tutkimuksessa. Asia on, että Avainsanojen suunnittelija on varsin hieno ymmärtää live-asiakkaiden todellista hakutrendiä. Samanaikaisesti tämä perustyökalu ei kuitenkaan koskaan voi ottaa täysin tarkkoja tietoja, jotka ovat välttämättömiä täysin kohdennetun avainsanan valitsemiseksi hyvin optimoituihin tuotetietoihin, jotka aina jäävät hakuun.

Amazon SEO ja tuotesuunnittelualgoritmi

Poimimalla syvemmälle asiaan ja selvittämään, miten A9 toimii (Amazonin tärkein haun ranking algoritmi). Kun otetaan huomioon, että A9 tosiasiassa välittää kasvaneiden ostojen lisäämistä tällä todella tungosta verkkomyynnin alustalla, sen luettelo SERP: eistä perustuu seuraaviin kahteen päätekijään:

  • Suorituskyky - tarkoittaa sitä, että jokainen hyvä maine ja luotettava myyntihistoria näkyvät todennäköisemmin lähemmäs Amazon-tuotehakuun. Tärkeimmät tehokkuustiedot ovat napsautussuhde (CTR), CR (muuntokurssi) ja tietenkin reaalinen liikevaihto. Relevanssi - edellyttää sitä, että oikein tuotettu tuotenimi, kuvaus ja luokat, jotka on optimoitu parhaiten toimiviin avainsanoihin (eli vastaamaan hakujen kyselyjä, joita elävät ostajat vaativat) - on myös vahva mahdollisuus näkyä näkyvästi Amazonin tuotehakuun. Amazon Keyword Research with Special Tool

    Käsitellään siis - Amazon-avainsanatutkimus tarvitsee yksilöllisempi lähestymistapa (pikemminkin kuin perinteinen avainsananalyysi SEO: ssä). Ja asiaankuuluvuuskerroin on tarkalleen mitä pitäisi keskittyä ennen mitään muuta. Siksi suosittelen valitsemaan oikean avainsanatyökalun Amazonille ja tutkimaan potentiaalisesti voittavia hakulaitoksia, jotka voivat tuottaa sinulle todellisia tuloksia entistä todellisemmilla tarjouksilla. Minusta olen henkilökohtaisesti käyttänyt Sonar Amazonin avainsanan tutkimustyökalua. Tietenkin sinun on vain päätettävä, mitä työkalua tai online-kehystä haluat valita. Joka tapauksessa, Sonarilla minulla on todella vakuuttavia etuja, kuten nopean pääsoluettelon parhaiten suoriutuneiden avainsanojen ehdotuksista (joka näytti hyvältä lähtökohdalta), kilpailukykyisen tutkimuksen (tarttumalla parhaiten suoriutuvia hakulausekkeita - suoraan johtavat myyjät olivat todella hämmästyttäviä), arvokkaita näkemyksiä ja mahdollisia voittavia hakumerkkejä suositellaan juuri täällä ja juuri nyt ja vieläkin enemmän Source .

December 6, 2017