Back to Question Center
0

Miten Amazon-tuotetiedotus on tehokas?

1 answers:

Amazon on maailman suurin verkkokaupan alusta. Se toimii melko saman verran kuin muut hakukoneet, ja se tarjoaa käyttäjille asiaankuuluvat tuotetut tulokset kyselyihinsä. On tärkeää, että ajattelet optimointia ja miten parhaat optimointikäytännöt ovat saattaneet muuttua vuosittain. Kuten kaikilla muillakin suosittujen hakukoneiden tavoin, Amazonilla on omat säännöt ja ohjeet, joita sinun on noudatettava tulevien potentiaalisten asiakkaiden näkyville. Se on erittäin kilpailukykyinen markkinapaikka, jossa hämmästyttää kapeat johtajasi; sinun on investoitava Amazon-tuotemainosten optimointiin.

Jos et ole koskaan huolissasi optimoimasta tuotteita Amazon, sinulla ei ole paljon mennä, mutta nyt on hyvä aika aloittaa strategian luominen. Tämä artikkeli on suunniteltu osoittamaan, miten Amazon-tuotetiedotus muuttuu hyvin ja houkuttelee enemmän potentiaalisia asiakkaita hausta.

  • Tuotetiedot

16)

Jotta yritystietosi ovat hyödyllisiä, sinun on tarjottava käyttäjille parhaat mahdolliset tuotekuvat. Ainoa tapa, jolla potentiaaliset asiakkaasi voivat tutkia tuotteen, jonka he aikovat ostaa, on tuotekuvia eri näkökulmista. Amazonilla on tuotekuvan vaatimukset, jotka sisältävät tekniset tiedot ja Amazon-sivustostandardit tuotekuvaa varten. Peruskuvanlaadun vaatimus edellyttää, että kuva on tarkka, ammattimaisesti valaistu tai valokuvannut, realistisella värillä ja sileillä reunoilla. Lisäksi sinun on varmistettava, että tuote täyttää 85% tai enemmän kuvakehyksestä.

Kuvat, joita annat tuotemainoksille, ovat usein eniten Amazon-hakijoiden tekijänoikeuksia tai -tekijöitä. Siksi sinun pitäisi tehdä ne tarpeeksi pakottamalla houkuttelemaan Amazon-hakijoita ostamaan tuotteesi.

Sinun tulisi sisältää kaikki tärkeät tiedot 200 merkin otsikollasi. tarkka tuotekuvaus, joka sisältää kohteen värin, sen painon, koon ja muut tarvittavat ominaisuudet.On tarkemmin otsikko, sitä paremmin.On nimen pitäisi antaa tarpeeksi tietoa, jotta joku voi tehdä ostopäätöksen.Siksi se on

Amazon-ohjeiden mukaan sinun on noudatettava erityistä kaavaa, jonka avulla voit luoda nimesi. Tämä kaava näyttää - "brändi + malli numero + malli-nimi + tuote

Kun avoin Amazon tuotesivulla, voit tarkkailla otsikkokohdat otsikon alta stics ja käytä strategisesti kohdennettuja avainsanoja. Et voi ohittaa tätä vaihetta, koska se auttaa käyttäjiä tekemään ostopäätöksensä.

On kuitenkin tärkeää lisätä yksityiskohtainen kuvaus tuotteestasi. Joskus verkkokauppiaat hämmentyvät kuvauksesta ja unohda lisätä sen kokonaan. Useimmissa tapauksissa luettelomerkit eivät voi vastata kaikkiin käyttäjien kysymyksiin kohti myytäviä tuotteita. Siksi sinun on kuvattava sitä tarkemmin, tarjoamalla potentiaalisille asiakkaille kaikki tuotteen edut ja ominaisuudet. Sinun ei pitäisi kirjoittaa täältä yrityksestäsi tai lisätä joitain promootiotietoja. Ensisijaisena tehtävänäsi on esitellä vähittäismyyntiasi tuote Source .

December 6, 2017