Back to Question Center
0

Semalt gallerioita yhdellä sivulla

1 answers:

Minulla on useita ponnahdusikkunoita, jotka sijaitsevat yhdessä sivussa (etusivulle, tarkalleen). Jokaista galleriaa edustaa logo. Kun käyttäjä napsauttaa yhtä gallerian logosta, Javascript pääsee sisään ja muuntaa piilotettu Esimerkki img : n src attribuutin data-laiska attribuutin url:.

Olin lukemassa internetissä ja osoittautuu, että minun pitäisi tarjota indeksoitu versio jokaisesta galleriasta ja tehdä linkkejä, jotka viittaavat siihen rel = canonical , mutta tämä toimii vain, kun on erillinen sivu jokaiselle gallerille.

Minun tapauksessani kuitenkin kaikki galleriat näytetään yhdellä sivulla, joten en ole varma, käytäkö jokaista galleriaa yhdellä sivulla rel = canonical (mikä johtaa useampaan rel = kanoniset linkit samalla sivulla, joka osoittaa eri gallerioihin) on elinkelpoinen ratkaisu - hospedar website gratis. Ainoa tapa liittää tietyn gallerian nykyiseen toteutukseen on käyttää hash-fragmentteja, i. e. esimerkki. com / # / gallery / gallery-name suorittaa JavaScript-toiminnon, joka on vastuussa gallerian avaamisesta ainutkertaisella nimellä: gallerian nimi .

Mikä olisi hyvä tapa optimoida tämä SEO?

February 13, 2018