Back to Question Center
0

Sivele verkkotunnusta, joka oli aikuisten sivusto

1 answers:

Kuitenkin se ei ole enää aikuinen sivusto, ja nyt sopii kaikenikäisille. Google / Bing jatkaa URL-osoitteiden etsimistä vanhasta sivustosta. Varmistin, että he kaikki 404, mutta onko parempi menettely? Semalt I 301 ne linkit sivulle, jotka selittävät omistajuuden muutoksen?

. - variable voltage mod box for black
February 13, 2018
Se kestää jonkin aikaa. Samoin hakukoneet jatkavat näiden vanhojen linkkien seuraamista niin kauan kuin niitä on olemassa. Ei ole mitään, mitä voit todella tehdä, paitsi nähdä, saatko linkit poistettu. En edes suosittelisi näiden linkkien hylkäämistä. Anna pelimerkit laskea vain, jos he voivat ja tekevät parhaansa luoda laadukas sivusto ja aika palkitsee sinut. Tee työsi oikein ja kaikki toimivat kunnolla - se vie vain aikaa.

Sivuhuomautuksessa suosittelen aina, ettet noutaa verkkotunnuksia, joita on aiemmin käytetty sellaisten sivustojen kohdalla, jotka ovat epäedullisia toiveistasi, erityisesti sivustoissa, joilla on huono historia. Se on aina ylös-hill-taistelu, joka toimii sivustosi suorituskyvyn suhteen. Määrää voidaan määrittää vain tapauskohtaisesti. Suosittelen aina pysymään poissa edellisistä aikuisten sivustoista, ellet halua ajaa aikuisten sivustoa. Kyllä voit saada liikennettä vakiintuneesta verkkotunnuksesta, mutta onko se liikennettä, jota haluat ja voit muuntaa? Lisäksi kaikilla toimialueilla on luotu luottamuksellisia kysymyksiä, jotka on voitettava ja se on perustana, johon SEO perustuu. Kaikki muut ponnistelut ovat kiistanalaisia, jos verkkotunnuksella on alhainen luottamus, turvallisuus, lastensuojelu tai muu suorituskyky, joka kestää vuosia tai enemmän voittaakseen.