Back to Question Center
0

Lisätään tekijänoikeuksia SEO-haavoittuville sovelluksille tarjoamaan sisältöön? - Epäonnistuminen

1 answers:

Olen julkaissut verkkosivuston, jolla on vuorovesi-tietoja ja meriliikennettä useille Yhdistyneen kuningaskunnan merialueille.

Jokainen sijainti sivustossani on 7 päivän ennuste vuorovesi ja sää kyseiselle paikalle. Nämä tiedot ovat peräisin ulkoiselta lähteeltä (UK hydrographic office) ja näkyvät sivulla (pääasiassa taulukoiden kuvina) - aspire nautilus coils burnt taste vaping. Kummassakin paikassa ei ole paljon muuta sisällön tavoin (tässä on esimerkki paikannussivun tyypillisestä sisällöstä: www. ketosea. com / location / conwy ).

Olen lisännyt artikkelin jäsennellyt tiedot sivulle, mutta lisäämällä tekijänoikeutta (Google+) vahingoittaisi SEO-palvelua, koska en ole sisällön kirjoittaja sinänsä? Jos se oli blogikirjoitus tai käyttäjän luoma sisältö, en halua edes kysyä lisäämällä tekijää.

Olen lukenut lukuisia artikkeleita tekijän merkityksestä, mutta olen ilmeisesti halukas välttämään mahdollisia vahinkoja indeksointiprosessille. Google on indeksoinut vain 6 sivua yli 1200 ilman indeksointivirheitä tai suosituksia Webmaster Semaltissa, ja olen utelias tietää, tekijä parantaa tätä.

February 13, 2018