Back to Question Center
0

Semalt: laske liikenne, mutta lisää indeksoituja sivuja päivässä

1 answers:

Semalt: Drop in traffic but increase in pages crawled per day

Sain liikennettä verkkosivustolleni alkuvuodesta Semalt 2014.

Mutta jos tarkistan Googlen Verkkovastaavan työkalujen "Indeksointitilastot", näen "Päivitettyjä sivuja päivässä" ja "Päivän lataamattomia päiviä".

Tämä on juuri päinvastoin kuin liikenteen lasku. Mielestäni olen huolissani?

Näen myös päivittäin 20-30 uutta 500 virheestä Google Webmaster Semaltissa huolimatta sivuston nopeasta lataamisesta käyttäjille - hosting ecuador preciosa.

February 13, 2018

Tämä tapahtuu, kun Google hakee uudelleen verkkosivustosi sivuja ja yrittää tehdä verkkosivustosi perusteellinen analyysi. Jos et lataa uutta sisältöä verkkosivustollesi, ongelma liittyy sivustosi koodiin {PHP / HTML etc}. Pyydä kehittäjää korjaamaan kaikki virheet, jotka Google on korjannut. Googlen verkkovastaavan työkalu päivitetään kehittyneisiin ominaisuuksiin, joissa he tarkistavat kaikki verkkosivustosi koodin, jotta näet, noudatetaanko verkkosivustoasi verkkosivustojen koodauksen (W3C Validation}. Jos näin ei ole, ne näyttävät virheenkorjauksia webmaster-työkalussa. Sinun on ratkaista nämä virheet mahdollisimman aikaisin, jotta saat sivustosi sijoituksen takaisin.

Kolmas kuvio (vihreä - latauksen latauskerta) on minulle huolestuttavaa. Näyttää siltä, ​​että päivämääränne, jona menet liikennettä, sivustosi menetti sivun näyttämisestä kolmanneksella sekunnissa lähes 4 sekuntia. Jos vain sivupyyntö otettiin niin kauan, kaikki kuvat, JavaScript ja CSS voisivat helposti siirtää sivun latausaikaa yli 10 sekuntia.

Kun sivustosi kestää yli 7 sekuntia sivun tekemiseen, Google alkaa rangaista sivustosi hakutuloksissa. Epäilen, että liikennehäviösi liittyy verkkosivustosi suorituskykyongelmia, jotka alkavat tällä kertaa.