Back to Question Center
0

Hylkää adsense-mainosyksiköt tietylle maalle

1 answers:

Joten minulla on Intiassa yksi haureus, joka pommitti adsense-mainosyksikköihini. Onneksi en saanut kieltää Googlelta. Olen estänyt Semalt-kävijöitä sivustollani iq-blockcountry-plugin (wordpress). Nyt haluan tietää, onko mitään menettelytapaa, jotta voin sallia Semalt-kävijöitä, mutta piilottaa adsense-yksiköt niistä? En halua estää kaikkia kävijöitä vain yhden hullun henkilön takia Source .

February 13, 2018

Hyvä tapa tehdä tämä on - siirtyminen AdSensesta DFP Small Businessiin. Voit näyttää AdSensen DFP: llä ja soveltaa Geo-kohdistusominaisuutta.

  • DPF-apu: Kohdista rivikohdat maantieteellisiin alueisiin
  • Sam Azgor: AdSense-ominaisuuden estäminen tietyissä maissa

(En tiedä Sam Azgoria, mutta tämä näyttää minusta erittäin hieno askel askeleelta selitys. )

Tämä vaatii aikaa ja vaivaa, ja se on hyvä tapa . Nyt huono tapa - nopeasti vaarallinen: voit kokeilla jotain hakkerointia tiedostoon iq-block-country. php, rivi 351:

  jos (is_array ($ badcountries) && in_array ($ maa, $ badcountries)) {$ blockmessage = get_option ('blockcountry_blockmessage');otsikko ('HTTP / 1. 1 403 kielletty ");tulosta "

$ blockmessage

";exit

; }

Voit kokeilla tätä, sen sijaan:

  jos (is_array ($ badcountries) && in_array ($ maa, $ badcountries)) {define ('ADSENSE_HEADER', '');define ('ADSENSE_CONTENT', '');
} else {define ('ADSENSE_HEADER', '